(25-06-2021، 19:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بنویس بازم دا
حسام
یبار نظر دادم خدایی دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه برات بنویسم =\
@musalick
همونارو یکم تغییر بده اصن
(25-06-2021، 19:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلی گفتم خداییش
(25-06-2021، 15:59)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالم خوب بود من رو عصبی کردی باز .
عه وا خاک به سرش
(25-06-2021، 14:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنبن گشتم :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://dl.joyamusic.ir/Album%20Irani/Javad%20Yasari/320/Remix%20Moamma(joyamusic).mp3
به کتفم دوست عزیز
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
عه جوجو ان بن شد
(25-06-2021، 17:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامی گرم به همه شما بزرگواران
خواستم یه توضیح کوچولو بدم؛
ببینید؛
اگه وقتی مثلا یه تیکه بم میندازین؛
یا فحش و هر چیزی چه شوخی چه جدی ؛
اگه این کارو کردید و من خیلی ساده بجای گارد گیری و جواب دادن فقط یه اینوجی لبخند گذاشتم و خندیدم؛
هیچوقت همچین برداشتیو نکنید که نفهمیدم دارین تیکه میندازین یا قصد خوبی ندارین از حرفتون؛
فقط حوصله توضیح دادن و اینا ندارم؛
ینی به سر حدی از مشغله فکری و اینا رسیدم که اصلا حوصله جواب دادن و اینارو ندارم واقعا ؛
خاک پای همتون حسام =))
با منی؟
اگه با تو بودم میومدم پ.خ فحشت میدادم

(25-06-2021، 19:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بمولا که :v
(25-06-2021، 16:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای ژووون:v
ناموصا خاله بدرد آدم میخوره فقط :v
داداش بیکاریه دیگه چه کنیم
ایشالله هر وقت محروم شدین جبران کنین واسمون
نمیشه گذشت اصن
ولی دمت بابت تگ و اینا گرم
همینکه یه یادی ازمون میکنین خیلیه ((((;
ای جون (;
داداش والا یکاری کردن باهامون که دنیای اون بلا نسبت هم دیگه دنیا نیس
دو ماه دیگه مونده گاره طرف...
عه جدا نمیشه؟! ،D:
بله دیگ نمیشه یاد نکرد دیگه (: