(03-07-2021، 16:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2021، 16:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صدات که خوب بود ولی خب مغزت ۲ شب یکم کم فعالیت داره
این مسئله خیلی ذهنتو درگیر کرده بود ک پرسیدی ن؟
ن نگو اینجوری نحس چیزه
اره خدا بگم چیکارت کنه ن ب صدای من ک در حالت طبیعی شبیه بوقلمونه ن تو ک ساعت ۲ نصف شب صدات اونقد خوب بود![]()
یادمه اظهارات صریحی در زمینه دین داشتی
خدا نصیب دشمن آدم نکنه که دست تو آتو بده

خیلیَم اظهارات درستی داشتم اصن

(03-07-2021، 16:49)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله بله مودونم
(03-07-2021، 16:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه به خاطر عکس پروفایلت
(03-07-2021، 16:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم=)
(03-07-2021، 16:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله هر کس یه خدایی داره ! به قول اون طرف حتی به غلط
ن نگو اینجوری نحس چیزه
اره خدا بگم چیکارت کنه ن ب صدای من ک در حالت طبیعی شبیه بوقلمونه ن تو ک ساعت ۲ نصف شب صدات اونقد خوب بود![]()
اهااا
ن من منظورم این بود ک اونا گفتن که خدا پرستن دیگه جزئیاتشو نمدونم=)
به هر حال این تعریفی از دین اون موقعه