امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(14-07-2021، 0:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به شخصه زیاد نظر کسی برام مهم نیست مخصوصا پسرا ._.
ارایش کنم یا هر رسیدگی به خودم،صرفا برااینکه حال میکنم 14k بعضی وقتا هم انقد تیپ داغونی دارم بازم چون حال میکنمD:
والا پسرایی ک دنبال تیپای فلانن مدت دوامشون خیلی کمه اونم فقط برا دید زنی:>
اون پسری ک دنبال زندگی باشع چیزای مهمتری براش هست ک توش قیافه و هیکل گمه

کاملا درسته
ولی قبول داری دیگه نیست؟
دیگه کسی نیست که رابطه و زندگی بتونی باهاش بسازی
کسی که ارزش عاشق شدن داشته باشه نیست

نمیگم نیست چون میبینم هنوزم وجود داره
اما انتخاب خودته ک تو چه جمعی بری ک باادمای خوب در ارتباط باشی و انتخاب خودته چطور حدومرزهارو رعایت کنی و ب خودت احترام بزاری ک بقیه بهت بزارن .
ببین دو طرف بهم یاد میدن مثلا اگ یه زن تو زندگیش کم لباس بخره کم ب خودش برسه شوهرش عادت میکنه فک میکنه سبکش همینه و دو روز دیگ همین زن برمیگرده میگ شوهرم به من اهمیت نمیده و فلان .اون مرد مقصر نیست مقصر زنه ک مردشو اینطوری یاد داد ک براش کم هزینه کنه .درسته برای پس انداز بود ولی حتما باید دراون شرایطم به خودش میرسید ...حالا منظورم از این مثال این بود ک ارزش رو خودمون تعیین میکنیم .اگه برای خودمون ارزش و احترام قائل شیم بقیه مجبور میشن احترام بزارن و کم کم عادت میکنن و تو حتی عزیزتر میشی ._.
ان شاالله ک منظورمو خوب رسونده باشم:|
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Đęąđ.ğïřł - 14-07-2021، 0:37

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان