امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 0:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم حال نمیده ولی خب من تاندونم تو اردو تیم ملی نوجوانان پاره شده ۳ سال پیش رویا دارم دوباره برگردم به اوج.
به همین خاطر میخوام تغیر پست بدم قدم برای پاسوری کافیه
+
داشتم قبلا ولی خب گفتم که یه سال اندی به خاطر پا و تا ۱۱ تیر امسالم یه خاطر کنکور بازی نکردم باید برم ببینم اوضاع چطوریه
قدت برای پاسور عالیه .. ولی من جات بودن تغییر پست نمیدادم . تا یه جایی میری میبینی هیچی اسپک زدن نمیشه .عوض نکن بنظرم .
مربی داشتی که خوبه . پس خرج میکنه واسه والیبالت .. اگه ساپورتت میکنن اشتباه نکن سر کنکور و درس نکش کنار تو درس واسه کسی نریدن 

خب داداش پول میدن تا درس بخونم همون موقع هم هم ۲۰ میشد ۱۹ پولو قطع میکردن تا امتحان بعدی فقط تنها شانسم این بود که معلم ریاضی هر چهارشنبه امتحان میگرفت.
خودمم دو دلم تغییر بدم یا نه مربیم هم میگه نکن ولی خب فکر خیلی میکنم اخرشم نمیدونم چیکار کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - THEDARKNESS - 17-07-2021، 0:40

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان