17-07-2021، 0:40
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2021، 0:43، توسط THEDARKNESS.)
(17-07-2021، 0:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2021، 0:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قدت برای پاسور عالیه .. ولی من جات بودن تغییر پست نمیدادم . تا یه جایی میری میبینی هیچی اسپک زدن نمیشه .عوض نکن بنظرم .
میدونم حال نمیده ولی خب من تاندونم تو اردو تیم ملی نوجوانان پاره شده ۳ سال پیش رویا دارم دوباره برگردم به اوج.
به همین خاطر میخوام تغیر پست بدم قدم برای پاسوری کافیه
+
داشتم قبلا ولی خب گفتم که یه سال اندی به خاطر پا و تا ۱۱ تیر امسالم یه خاطر کنکور بازی نکردم باید برم ببینم اوضاع چطوریه
مربی داشتی که خوبه . پس خرج میکنه واسه والیبالت .. اگه ساپورتت میکنن اشتباه نکن سر کنکور و درس نکش کنار تو درس واسه کسی نریدن
خب داداش پول میدن تا درس بخونم همون موقع هم هم ۲۰ میشد ۱۹ پولو قطع میکردن تا امتحان بعدی فقط تنها شانسم این بود که معلم ریاضی هر چهارشنبه امتحان میگرفت.
خودمم دو دلم تغییر بدم یا نه مربیم هم میگه نکن ولی خب فکر خیلی میکنم اخرشم نمیدونم چیکار کنم