17-07-2021، 0:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2021، 0:59، توسط THEDARKNESS.)
(17-07-2021، 0:57)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2021، 0:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداش . من مازندرانم . یکی از مهد های والیبال ایرانه . یکیو میشناسم یک متر پرش داشت . قدرت دست سیمون رو داشت . ولی بخاطر 2 سانت راهش ندادن . قدش 191 بود . پسره همچی تموم بود
میدونم چی میگی. فعلا منتظرم نتیجه کنکورم بیاد خب اگه خوب بشه که حرفی نیست ازین جا میرم تو چند تا دانشگاه مطرح که تیم والیبال درست و درمون دارن و حرفه ای هستن مثل فردوسی مشهد و دانشگاه تهران و خب اگرم خوب نشه باهاشون صحبت میکنم که به حرف مربیم گوش بدن مربیم با تیم والیال نیشابور تو دسته اول رابطه دارن گفته اونا میگن میخوایمت برای بازی اگه خوب نشه شاید بشه برم اونجا که ولی خب تیم دانشگاه رو ترجیح میدم موقعیتش برای دیدن شدن نسبت به اونجا بهتره. فعلا تا نتایج کنکور صبر میکنم بعدش سنگامو وا میکنم.
فعلا مشکلم پستمه که دو دلم نمیدونم چی کار کنم مربیم هم مخالف تغییر پسته ولی خب از یه طرف فکر میکنم تیم ملی راهم نمیدن از یه طرفم میگم اگه بازیم خوب باشه شاید دعوت شم واقعا تو دو راهیه بدی گر افتادم
از میلاد و اسفندیار خیلی سرتر . شایدم از میثم سرتر .. دیگه فکر کن.. تو ایران اینجوریه داستان . تیم ملی شانست زیر 5 درصده ولی تیم دانشگاه بتونی بری عالیه .
من خودم بودم .خیلی خریدار داره . با این حال بنظرم شانستو تو پست خودت امتحان کن . نشد یه تیم خوب تو لیگ داری لااقل . الان از صفر باید راهی رو بری که اصلا نمیدونی تهش چیه
دمت گرم داداش خیلی کمکم کردی
(17-07-2021، 0:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2021، 0:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب من که حوصله ندارم مگه اون بیاد
بی خیال نه برای پستی که بازی میکنم
._. بسه بسه الان یه نفر دیگه هم بد بخ میشه
خیلی بدی پسر به این خوبی