(18-07-2021، 13:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._. امضام چی؟
(18-07-2021، 13:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر چرت تر.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=267007
هی اون موقع چقدر بیکار بودم حوصله چرت و پرت داشتم
هممون اویل خیلی چرت بودیم
(18-07-2021، 13:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ƤᴏᴏƁᴏи
این ماجرای مهد کودک بر میگرده به اسمم ._.
اولا که اومده بودم یه انسانی تو گفت و گو تگم کرد گفت مهد کودک._.
اخه فونت نامم یکم سخته خوندنش
در اصل نوشته مرده متحرک حالا ایشالله یه هفته دیگه که سه ماهم پر شه درحواست تغییر میدم^^
ودف؟
امضات
(18-07-2021، 13:22)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی شده؟
(18-07-2021، 13:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ƤᴏᴏƁᴏи
این ماجرای مهد کودک بر میگرده به اسمم ._.
اولا که اومده بودم یه انسانی تو گفت و گو تگم کرد گفت مهد کودک._.
اخه فونت نامم یکم سخته خوندنش
در اصل نوشته مرده متحرک حالا ایشالله یه هفته دیگه که سه ماهم پر شه درحواست تغییر میدم^^