امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گـُـفـتــگـوےِ آزاد [448] •°

(24-07-2021، 23:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2021، 23:50)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسّفانه این‌جا سقفِ اطّلاعات من خیلی کوتاهه. یعنی وقتی می‌گی‌ ماوراالطبیعه مغز کوچکم می‌گه که موجوداتِ ماورایی مگه حرکت نمی‌کنند؟ و مگه خود اون موجودات بخشی از خود اون جهان نیستند؟
و از طرفی شاید این فهم من از ماوراالطبیعه خطا باشه.

ولی یه سوال برام ایجاد شد وقتی راجع به حرکت حرف زدیم. پارمنیدس برخلاف سایر فلاسفه عصر خودش معتقد بود جهان واحد و بی حرکته. اون حرکت با حرکتی که ما می گیم اگر منطبق باشه زمان رو چه طور توضیح می‌داده آقای پارمنیدس؟

پس وقتشه بریم کتب راجع به پارمنیدس رو بگردیم شاید حرف از زمان زده باشه و یک توصیف جدید پیدا کنیم یاه یاه یاه

ذهنمو درگیر کردی و ساعت ۱ و نیم
وقتشه برم کتابای خاک گرفته ی فلسفمو دربیارم؟
میدونی یه جا خونده بودم اون موجودات متافیزیکی ،که اصلا نباید براشون از لفظ « موجود » استفاده کنیم و بهتره بهشون بگیم «عقول» ، حرکتشون خارج از‌ زمان و مکانه
یعنی چی ؟ یعنی الان اینجان، تو یک چشم بهم زدن میبینی تو مریخ دارن آفتاب میگیرن
پس زمان براشون بی معناست . و حرکتشون مثل حرکت ما نیست
شاید هم یک واحد زمان جدا دارن lol
تو اوّلین و شاید آخرین نفری هستی که پیِ یکی از سوالاتم رو گرفتی و باهام وارد مباحثه شدی و راستش رو بخواهی خیلی بهم چسبید و یک چیز هایی یاد گرفتم ازت.
و آره توروابلفض برو در بیار کتابارو منم دارم پارمنیدس رو سرچ می‌کنم تالیفاتش ببینم هست نیست یا کسی راجع به او نوشته یا خیر.

این مسئله عقول متافیزیکی هم که حرکتشون حزکت ما نیست رو به زور داشتیم هضم می کردیم که یکهو گفتی شاید واحد زمانشون فرق داره که خودم موندم پشمام ریخت.

حالا تا همین جا نگه داریم تا دفعه بعد با پارمنیدس بریم جلو. میای بازم حرف بزنیم ؟ =)))))
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: °• گـُـفـتــگـوےِ آزاد [448] •° - فرنودِ بن گیومرث - 24-07-2021، 23:57

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان