31-07-2021، 23:22
(31-07-2021، 23:19)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر من یکی از اصلی ترین اصول پیشرفت غرب قرآن.

(31-07-2021، 23:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه فمنیست ها این جا بودند با گوجه می زدندت.
چجوری تو ۱۶ سالگی ازدواج میکنن؟!
من هنوز غذا رو میسوزونم نینیتیتیتیه
(31-07-2021، 23:20)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید ها . ولی روابطی که فرد توی دوره کلاس ششم بودن داره اصلاً رابطه به حساب نمیاد. یعنی باید فرق بذاریم بین عشق و پشم و کشک و تعهد و این ها.
(31-07-2021، 23:17)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا ۵ ۶ سالم نه
تو که ۱۶ سالته. دوستاتم قاعدتا هم سن خودتن بعد ۵ ۶ ساله تو رابطه ن. یعنی از ۱۰ سالگی. اوهوم درسته.
بعد اونایی که ازدواج کردن که دیگه تو رابطه ی موقت نیستن.
بعد خب میگی آماده رابطه ی موقت با یکی نیستی بعد چجوری دنبال یه آدم دائمی هستی که سکوت هات رو بفهمه.
هوممممم
ولی اکثرا از کلاس ششم توی رابط
گفتم یبارم من کلا اماده ی رابطه نیستم
پس دنبال کسیم نیستم اصلا
این متن ک صرفا بخاطر اینکه ازش خوشم اومد گذاشتم
خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون
شب خوش