(01-08-2021، 2:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از هنرنمایی هات کمتر بگو
(01-08-2021، 2:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای تینک ایم پرگنت
چرا؟
یه بار هفت هشت سالم بود. توی جاده چالوس بودیم. رو کردم به خواهرم گفتم دارم بالا میارم. اونم به شوخی دو تا دستش رو چسبوند به هم آورد جلو که بیا بالا بیار. و من واقعاً بالا آوردم.
اومده بود بیرون جیغ می زد. عموم لُنگ توی ماشینش رو آورد گذاشت کف دستش.
جرررررر
(01-08-2021، 2:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یه بار تو تختم دیش کردم<:
من یبار تو کلاس اول سر صف شاشیدم

(01-08-2021، 2:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گشادیم میشد خودمو صفت نگه دارم
(01-08-2021، 2:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وایییییی. چرا داداش؟
من یبار تو کلاس اول سر صف شاشیدم
(01-08-2021، 2:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیش کردی؟
ای تینک ایم پرگنت
جرررررر
من یه بار تو تختم دیش کردم<:
ولی حال داد D: