01-08-2021، 2:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-08-2021، 2:36، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(01-08-2021، 2:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودت واس واس داری. من فقط یکم واس واس دارم.
(01-08-2021، 2:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آیا از کثیفی دم و دستک خود رنج میبرید ؟
به اتاق خودت رحم کن. من توی توالت هم انجامش بدم از وسواس هم به خودم شامپو میزنم هم دور و ور توالت فرنگی رو.
لوس هم خودتونید باید تمیز باشه.
الان مسخره کردی؟خوبه ما هم بگیم دم و دستگاهِ تو رفته؟
بی ادبا.
آیا میزان جیش کردن اعصاب شمارا دم و دستکی کرده ؟
(01-08-2021، 2:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آیا این یک داستان واقعیست یا تخیل نویسنده؟
(01-08-2021، 2:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تو کلاس اول یبار ساعت ۴ صبح بزور بلند شدم برم جیش کنم
فکر نکنید دوش می گیرم ها، فقط به لباس شوییم شامپو میزنم.
خدایا اینارو چرا دارم می گم؟
رو توالت فرنگی؟ میخواستی دستت یه جا بند باشه شاید.
بعد از یه لیتر جیش فهمیدم اون لباس شوییه سمتش بالا بوده و همش ریخت تو صورتم (((:
(01-08-2021، 2:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من پام ضعف میرفت و میره. اصلاً به خاطر من توالت فرنگی گذاشتند.بعدِ جیش کردن گریه میکردم که پام ضعف رفته و نمیتونم بلند شم. باید بلندم مسکردند.
(01-08-2021، 2:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رو توالت فرنگی؟ میخواستی دستت یه جا بند باشه شاید.
نه ایرانی
از فرنگی خوشم نمیاد
واقعاً فکر نمیکردم راجع به جیش کردن حرف بزنیم.