02-08-2021، 23:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-08-2021، 23:46، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(02-08-2021، 23:41)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راجع به فمنیست اسلامی نخوندم.
(02-08-2021، 23:40)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره هیچ وقت تره خرد نمی کنم راستش. اگه این طور می خواند و این طور فکر می کنند دیگه ربطی به من نداره. چون هر چه قدر هم حرفت درست باشه از نظر خودت، اون ها تهش حرفت رو یک جور دیگه تفسیر می کنند. اون طوری که فکر می کنند تفسیر می کنند.
ولی این بخش تضاد بین نظریات فمینیستی و در عین حال پایبند بودنِ خودشون به یک سری کلیشه برام جالب شد چون همین دیشب داشتم یه کتاب می خوندم از رزمری تانگ که همین مباحث رو بیان کرده بود.
برای همین حساسیّت به خرج دادم بِرار.
فمنیست اسلامی همینه دیگه دا
فقط مارکسیست و لیبرالیستشون رو می دونم با رادیکال هاشون.
راجع بهشون چی می دونی یا رفرنسِ خفنی الان توی خاطرت هست برم بخونم؟
(02-08-2021، 23:42)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی متنوع و متعددند نحله های فمینیستی . برای همین یکی از نحله هاشون این طوری که می گی ممکنه باشند.
(02-08-2021، 23:40)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین داداش گلم فمنیست ها کلا خودشونم نمیدونم چی میخوان .. الان بگم یه مشت احمقن بهم حمله میکنن ولی دقیقا یه مشت احمقن که بر طبق بعضی اهداف اسلام ستیزانه دارن کار میکنن جاش نیست اینجا.
آره هیچ وقت تره خرد نمی کنم راستش. اگه این طور می خواند و این طور فکر می کنند دیگه ربطی به من نداره. چون هر چه قدر هم حرفت درست باشه از نظر خودت، اون ها تهش حرفت رو یک جور دیگه تفسیر می کنند. اون طوری که فکر می کنند تفسیر می کنند.
ولی این بخش تضاد بین نظریات فمینیستی و در عین حال پایبند بودنِ خودشون به یک سری کلیشه برام جالب شد چون همین دیشب داشتم یه کتاب می خوندم از رزمری تانگ که همین مباحث رو بیان کرده بود.
ولی من از مطلق گرایی و همه رو با یه چوب زدن خوشم نمیاد. همیشه یه نسبیتی باید بذاریم باشه.
(02-08-2021، 23:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2021، 23:40)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تهش میرسی به این جمله که اونها هنه چیزو به بهترین شکل ممکن برای خودشون میخوان (":
دقیقاً.
موقعی خطرناک تر می شه موضوع که می فهمی خودتم همین طوری.
غریزه هممونه.