(03-08-2021، 0:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2021، 0:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین دست خود ادم نیست یه حس که همیشه بی عدالتی در حقت شده میاد تو وجودت و باعث این واکنش ها میشه.
اخه اصلا نمیدونم این همه خشم چرا ):
من الان موضوع به خودم مربوط نیست وگرنه همین الانش هم تضمینی نبود با منطق برخورد کنم. یه جورایی به بلوغ برمیگرده و این چیزا مربوط به هیجانات دوره نوجوانی و جوانی میشه که به صورت خشم خودشو نشون میده بارها شده بخوام بزنم با مشت جیزیو بشکنم.. کلا طبیعیه کلا طبیعیه. یا ما شبیهیم یا طبیعیه چون دوستان بزرگ تر هم که داریم از اون دوران اینطوری یاد میکنن . یادمه خیلی وقتا با مشت میزدم وسط هندونه که بشکنه تا انرژیم تخلیه شه =/ الانم بزرگ شدم زشته وگرنه میزدم. کلا فک کنم من از قاعده بزرگ شدن جا موندم
یا خدا O_O
(03-08-2021، 0:32)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2021، 0:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس چرا تاثیری رو تو نداشته؟ ):
میترسم بگم موش بخورتت ناراحت بشی لفت بدی از زندگی ):
نه بگو
کیوت ^^