(05-08-2021، 0:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2021، 23:59)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من دقیقا میدونم واسه چیهولی آخه یه ذره تنوع بد نیست. اکثرا که هیچی نمیبینم. از هر تا خوابم ۸ تاش همون چیزای تکراریه یه دونش کاملا مسخره. شاید یدونه عجیب
خوابت چجوریه¿ مون تکراریه
آخه باحالم نیست لامصب

من یه مدتی خیلی با اتوبوس باید رفت و آمد میکردم بخاطر دانشگاه و .. بعد فاصله هم زیاد بود حدودا ۱۲ - ۱۳ ساعت. بعد مغز زیبای من گفت اععع مثل اینکه اتوبوس خیلی دوس داری پس از این به بعد همه خواب هات تو اتوبوس خواهد بود :/ بعد هیچی دیگه حداقل ماهی دو سه بار میبینم با اتوبوس دارم به یه مقصد نامعلوم میرم.
(05-08-2021، 0:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2021، 0:00)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم گوش کردما. ولی ننشستم متنشو بخونم ببینم دقیق چی گفته
من فقط اهنگای بهرام رو اینجوری گوش دادم =)))))
متنای آهنگای بهرام رو که خیلی راحت میشه فهمید. از کلمه های سخت استفاده نمیکنه. ادبی هم نیست