(07-08-2021، 23:55)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2021، 23:54)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدای اژیر خطر در سرم کوبیده میشود ^^
ریهام^^ اگ نمیدونی بدون ریهام اصلا پایه نیست
کلمه حال کردم برا من فحشه ،ولی گرفتم منظورتو^^ همچنین پسر جان
شکم بدبختم گرسنه شده بود :دلیل دیر جواب دادن
ریهام پایه چی نیست؟ پایه ازدواج؟ میدونم خودم.
نگفتی مجردی؟
+
سیر شد؟
کلا پایه نیست

یادمه بچه ک بودیم همیشه ریسک میکردم اون ی بارم اینکارو نکرده خیلی واقع نگره و ب اینده کارهاش خوب فکر میکنه
خدایی بم میخوره متاهل باشم؟ من حالا حالا ها هستم ^^ مگ ازدواج خاله بازیه باید بشینم ۱۰ سال فقط ب این موضوع فکر کنم
یعنی ن زیاد

(08-08-2021، 0:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2021، 23:57)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متوجه نمیشم،منظورت اینه تقصیر منه عوض شده؟
الان بیشتر حس میکنم تو ددیتو انداختی دوروحید کجایی ؟
{ ی جوری میگم وحید انگار داداش کوچیکمه ،ی بارم باش حرف نزدم ^^}
چرا باید بخاطر من عوض بشه؟
بیا پ خ اینجا راحت نیستم
(07-08-2021، 23:57)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متوجه نمیشم،منظورت اینه تقصیر منه عوض شده؟
الان بیشتر حس میکنم تو ددیتو انداختی دوروحید کجایی ؟
{ ی جوری میگم وحید انگار داداش کوچیکمه ،ی بارم باش حرف نزدم ^^}
چرا باید بخاطر من عوض بشه؟
بیا پ خ اینجا راحت نیستم
منظور خاصی ندارم دختر جان همه اینها درقالب شوخی بود من از تو و اقای وحید چیز خاصی نمیدونم همونیو میدونم ک باید بدونم ،همین :}