(09-08-2021، 12:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 9:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خداااا نکنه
چرااااااااااا؟ میمیرم که. ):
به خاطر اینکه من تا حالا صداتو نشنیدم))=
(08-08-2021، 23:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میرم با جنازه اون دو نفر برای سگا کباب درست میکنمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
@itinamk
تازه فهمیدم چه چیزی نوشته بود.-. که ویرایش کردم
سگ
منم با تو قهرم >.<
(09-08-2021، 12:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@*VENUS*
صبح به خیر
صبح بخیررر
چطوری ؟
(09-08-2021، 12:26)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 12:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی نوشته بودیمگه؟ندیدممم
خداااا نکنه
به خاطر اینکه من تا حالا صداتو نشنیدم))=
@itinamk
تازه فهمیدم چه چیزی نوشته بود.-. که ویرایش کردم
سگ
تینا خوشگله چطوره؟
(09-08-2021، 12:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 12:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدایی امروز ۱۸امه؟ مگه دیروز ۱۴ام نبود؟
._. توهم زدي؟
@*VENUS*
دوسم داري؟
شک داری ؟
من خیلی دوست دارم جوجه ی من ^^