(09-08-2021، 18:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 17:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
+
صحبت کردن برام خیلی سخته . حتی فرستادن ویس یک دقیقه ای . همش به سرفه میوفتم متاسفانه
منم دلم برات کلی تنگ شده (:
مگه اون تست لعنتی مثبت شد؟شوهر خواهرتو مرده در نظر بگیر
>.<
صدام خیلی ترسناک شدهههه
حس میکنی یک خروس داره باهات حرف میزنه

(09-08-2021، 18:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 17:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واییی دوباره ویساتو گوش کردم
همیشه همینه (:
(:
+
صحبت کردن برام خیلی سخته . حتی فرستادن ویس یک دقیقه ای . همش به سرفه میوفتم متاسفانه
منم دلم برات کلی تنگ شده (:همش سرفه بود
![]()
الهی بگردم![]()
ایشالله زودتر خوب بشی
زودی خوب میشم
امروز خیلی بهترم ^^
مرسییییی مهربون ترینم ❤️
(09-08-2021، 18:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 18:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واییی دوباره ویساتو گوش کردمهمش سرفه بود
![]()
الهی بگردم![]()
ایشالله زودتر خوب بشی
هیچ چیزی به اندازه خوشحال دیدن تو حال منو خوب نمیکنه
دیگه ایموجی گریه نذار -__-