(17-08-2021، 15:55)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلاس چندی؟دانشجو فک نمیکنم باشی؟
(17-08-2021، 15:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه عزیزی به اسم مادر
یواشکی نمیشه؟ از نسخه وبش استفاده کنی
یا ی سری برنامه حتما هست که مخفی کنه اپارو تو گوشی
(17-08-2021، 15:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره جدی. بدجور موافقم. :|
تا شیش و نیم خوبه؟ یا هفت؟
اول میخواستم بگم شیش و نیم... ولی نه هفت خوبه
بعدشم نیم ساعت استراحت ها ؟
.__.
(17-08-2021، 15:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میتونی سخت نیست مث یه معتاد در کمپ میمونه اولش از شدت درد(دوری از موبایل و وسایل الکترونیکی)نمیدونی چیکار کنی اما یه مدت که بگذره میتونی درس و کتاب و ...
جایگزینشون کنی^^
اره(:/دقیقا چون بازی ها قوه تخیل را قوی کننن(:
خسستم از تلاش
خسستممممم از دررررسسس
سعیمو میکنم ولی قول نمیدم موفق شم):
ببین یه چی میگم یاید اثر کنه
همه ماها تا زمانی که اثر منفی کارمونو نبینیم به کارمون ادامه میدیم
من خودمو مثال میزنم کلاس هفتم که بودم خب پایه حیاتی بود و باید خوب میخوندمش اما اون زمان جوری داخل فضای مجازی کشونده شدم که هیچ چوره نمیشد جمم کرد تااینکه اثر منفیشو دیدم
اثر منفیش رو درسم بود ریاضیم و فارسیمو علومم بشدت افت کرد جوری که ازمون جاممو 11 شدم(: اما وقتی اثر منفیشو دیدم بخد اومدم و کاری کردم که که هر کاری میکنم رو درسم تاثیر نزاره نمیگم گوشی نگا نکن میگم کم کم از نگاه کردنش کاسته کن و اون زمانای اضافه رو صرف درس و... کن(:
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16265196614916
یکم برا منم بنویسید حواهشا
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16265196614916
یکم برا منم بنویسید حواهشا