(21-08-2021، 17:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لواشک شیرین دوست ندارم
(21-08-2021، 17:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببند نیشتو میمون
دیروز رفتم نزدیک ۲۰۰ تومن لواشک،ترشک خریدم
عر
فقط لواشکای مامانم البته اگه شیرین باشن -_-
من میرم 300 هزار پفک و چیپس و شیر کاکاو میخرم (:♥
عقاید هرکی متفاوته._.
(21-08-2021، 17:47)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداشاتو لاک میزدی عشگم؟
(21-08-2021، 17:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حقیقت تلخه عشگم
پسر داییمو گذاشتم جلوم
ناخوناش لاک زدم موهاشو ویو کردم بافتم
یکمم رژ لب زدم رو لباش
بچم ۲ سالشه
عرفان ولی الان بهش میگم عرفانه
باشه عشگم
این چه کاری بود کردی دیوونه
البته
منم داهاشامو لاک میزدم خیلی کوچیک بودن
روسری سرشون میکردمD:
داداش داری؟
(21-08-2021، 17:56)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخرش مرگه
(21-08-2021، 17:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببند نیشتو میمون
دیروز رفتم نزدیک ۲۰۰ تومن لواشک،ترشک خریدم
عر
ینی شما سر یه موعدی به من بگی پرستو دلم درد میکنه چه بوقی بخورم من میدونمو شما-_-
چه بخورم چ نخورم.____.