امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

صندلی داغ نسخه 2

(24-08-2021، 22:27)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهسایِ عزیز; سلام امیر عزیز

1. الگوی تو در زندگی چه کسی است؟ فعلا شخص خاصی توجهمو جلب نکرده که الگوم قرارش بدم
  2. فرد مشهور مورد علاقه ات کیست؟ باورش سخته ولی از رونالدو خوشم میاد D:
  3. به کدام یک از اعضای خانواده ات نزدیک تر هستی؟ خواهرم
  4. چه چیزی باعث می شود به سمت فرد خاصی جذب شوی؟ برخوردش بیشتر از بقیه ی چیزا
  5. بهترین توصیه ای که تا به حال به تو شده چه بوده است؟ از همین الان شروع کن و وقتتو هدر نده (;
  6. طولانی ترین زمانی که در یک وسیله نقلیه در حال حرکت بوده ای چه مدت بوده است؟ عاامم شاید 6 ساعت
  7. جالب ترین هدیه ای که دریافت کرده ای چه بوده است؟ باید زیاد فک کنم یادم بیاد :|
  8. چیزی که در مورد زادگاهت دوست داری چیست؟ خنکهههه
  9. شغل رویایی ات چیست؟ بماند حالا :v
  10. استعداد نشکفته ات چیست؟ هعییی زیاده مادر
  11. اگر غول چراغ جادو داشته باشی سه آرزویت چه خواهد بود؟ یکیش در مورد اطرافیانم ، دوتای دیگه در مورد خودم
  12. ترجیح می دهی به گذشته سفر کنی یا به آینده؟ آینده
  13. اگر حق انتخاب داشته باشی دوست داری کدام حیوان باشی؟ پیشییی
  14. دوست داری کدام حیوان اسطوره ای را به عنوان حیوان خانگی ات داشته باشی؟ بهش فکر نکردم
  15. تا به حال آدم برفی درست کرده ای؟ ارهههه
  16. خودت را در سه کلمه یا یک جمله توصیف کن. اینو گفتم بالا
  17. در میان اطرافیانت چه کسی تو را بیشتر از همه می شناسد؟ او تو را چگونه توصیف می کند؟ خواهرم ، خب پررنگ ترینش و چیزی که همیشه میگه، اینه که خیلی قوی و باهوشم و از پس همه چی برمیام
  18. کدام بازیگر می تواند نقش تو را در فیلمی که درباره زندگی ات ساخته شده بازی کند؟ نمیدونم والا
  19. اگر به زندان بیفتی از چه کسی می خواهی وثیقه برای آزاد شدنت فراهم کند؟ خواهرم
  20. چه چیزی است که بدون آن هرگز نمی توانی زندگی کنی؟ امید واقعا ..
  21. تصور غلطی که مردم از تو دارند چیست؟ بالا گفتم
  22. آن چه که می خواهی در مورد خودت تغییر دهی چیست؟ بالا گفتم
  23. موردی درباره خودت که هیچ کس در این اتاق از آن اطلاع ندارد چیست؟ قرار بر این باشد که اطلاع داشته باشد اطلاع می داشت دیگه :v
  24. چیزی که در آن اصلا خوب نیستی چیست؟ اونی که امتحانش کردم خیاطی :|
  25. آن چه که دوست داری حداقل یک بار امتحان کنی چیست؟ همه چیییی :v
  26. اگر قرار بود تا سه ماه فقط یک نوع غذا بخوری کدام غذا را انتخاب می کردی؟ پیتزا باشه تا یه سال هم اوکیم ((:
  27. آخرین کاری که برای اولین بار انجام دادی چه بود؟ جمعه ی هفته ی پیش بود ، چیز خوبی بود :>
  28. اگر به تو بگویند به مدت سه ماه فقط می توانی کفش بپوشی یا اصلا چیزی به پا نکنی کدام را انتخاب می کنی؟ اصلا چیزی به پا نکنم
  29. اگر قرار باشد (امکان پذیر باشد) برای بقیه عمرت دور غذا خوردن یا خوابیدن را خط بکشی کدام را انتخاب می کنی؟ من در نخوابیدن به مدت طولانی سابقه ی درخشان دارم D: ، مورد دوم
  30. کدام یک را ترجیح می دهی: این که هر سازی که دوست داری بتوانی بنوازی یا به هر زبانی که می خواهی صحبت کنی؟ مورد دوم
  31. آیا تا به حال پیش آمده از جایی بالا بروی و نتوانی پایین بیایی؟ وای ارهTelegh_01
  32. آیا تا به حال با کسی حمام رفتی؟ با کی مثلاا ؟ :v
  33. تا به حال درباره سن خودت دروغ گفتی؟ نه
  34. تا به حال به کسی گفتی زیپش باز است یا لباس زیرش مشخص است؟ خودشون پرسیدن گفتم Telegh_46
  35. تا به حال در جمع آروغ زدی؟ نه
  36. اگر یک روز کامل به جنس مخالفت تبدیل شوی چه می کنی؟ کارایی که یه جنس مخالف میکنه :>
  37. ترجیح می دهی بستنی به طعم لجن بخوری یا لجن به طعم بستنی؟ اولی
  38. سوالی که دوست داری پاسخ دهی اما کسی از تو نمی پرسد چیست؟ یادم نمیاد
  39. تیوب خمیر دندان را از بالا فشار می دهی یا پایین؟ پایین
  40. آیا اجازه می دهید تاریخچه مرورگرت را چک کنیم؟ چیز خاصی ندارم بیا چک کن :>
  41. خنده دارترین جوکی که تا به حال شنیده ای چه بوده است؟ حضور ذهن ندارم
  42. بدترین سوتی که تا به حال جلوی دیگران داده ای چه بوده است؟ وااای اینو گفتم بهت Telegh_01
  43. آیا تا به حال شده چیزی را بشکنی و به کسی نگویی یا فرار کنی؟ چیزی که مال خودم بوده شکوندم ولی خب به بقیه نگفتم. نگفتنم دلیل خاصی نداشته ._.*
  44. خنده دارترین اسمی که تا به حال شنیده ای چه بوده است؟ ممدقلی ؟ :||
  45. بدترین زمانی که تلفن همراهت زنگ خورده چه زمانی بوده است؟ وسط بحث با یکی ((:
  46. بیشتر شبیه مادرت هستی یا پدرت؟ به طرز وحشتناکی به هردو به یک اندازه شباهت دارم
  47. سه چیز مهم در زندگی ات چیست؟ ایمان تقوا عمل صالح Telegh_01  خودم، اهدافم، روابطم
  48. تعطیلات ایده آل تو چیست؟ انقدر زمان داشته باشم که توش هرررکاری که تو ذهنمه رو بکنم ((:
  49. شعار زندگی ات چیست؟
  50. چه چیزی باعث استرس تو می شود؟ کارا اونطور که مد نظرمه پیش نره.
  51. آخرین باری که گریه کردی چه زمانی بود؟ سه روز پیش.
  52. چرا پدر و مادرت اسم تو را … گذاشته اند؟ یعنی میخوای بگی این اسم بهم نمیاد؟ ):
  53. ظاهر خودت را چطور توصیف می کنی؟ زیبا ؟ دلنشین؟ جون؟ بیشتر ادامه بدم ؟ :vvvv
  54. آیا تا به حال شده در مسابقه یا قرعه کشی برنده شوی و جایزه بگیری؟ ارههههه
  55. تا به حال تقلب کردی؟ اره بابااا
  56. تا به حال برای حل مشکلت به کسی دروغ گفتی؟ خیر
  57. بوی مورد علاقه ات چیست؟ کامل متوجه این سوال نشدم که منظورت چه بوییه. بوی بارون
  58. حیوان مورد علاقه ات چه حیوانی است؟ روباه
  59. اگر می توانستی ذهن دیگران را بخوانی به شرط این که دیگران هم ذهنت را بخوانند قبول می کردی؟ نه
  60. بدترین دشمنت، تو را چگونه توصیف می کند؟ برو از خودش بپرس D:
  61. کدام حرف الفبا تو را به بهترین وجه توصیف می کند؟
  62. یکی از لذت های غیر مجازت چیست؟ اول بیا لذت ها رو تو دودسته ی مجاز و غیرمجاز طبقه بندی کن ببینم کدوم غیر مجازه :v
  63. عجیب ترین غذایی که خورده ای چه بوده است؟ یادم نیست
  64. چه چیز بیشتر از همه تو را می خنداند؟ خب چیزای زیادی باعث خندیدنم میشن.
  65. کدام ویژگی خودت را بیشتر دوست داری؟ تحت هر شرایطی امیدمو از دست نمیدم
  66. اگر قرار بود یک ابر قهرمان شوی دوست داشتی چه قدرتی داشته باشی؟ کاش چنتا گزینه میذاشتی انتخاب میکردم (گشاد خودتی D: )
  67. در کودکی از چه کاری لذت می بردی؟ گِل بازی ، چی بود لامصبب
  68. اگر قرار باشد کتاب زندگی ات را بنویسند نام آن چه خواهد بود؟ بهش فکر نکردم ._.*
  69. اگر مطمئن بودی که شکست نمی خوری چه کاری انجام می دادی؟
  70. اگر در قرعه کشی 500 میلیون تومان برنده شوی چه می کنی؟ ابراز خوشحالیTelegh_01Telegh_01
  71. هنگام حمام کردن معمولا به چه کسی فکر می کنی؟ خودم
  72. ترجیح می دهی اژدها داشته باشی یا اژدها باشی؟ اژدها داشته باشم
  73. رمز عبور وای فایت چیست؟ چیکا میخوای بلا ؟ :>
  74. اگر قرار بود اعدامت کنند آخرین غذایی که درخواست می کردی چه بود؟ مگه مرغم قبل کشتن آب و دونم میدین ؟ :| Telegh_01
  75. آیا تا به حال داخل ذهنت فریاد زدی؟ چه زمانی؟ اره ؛ هنگامی که عصبانی بودم ولی ترجیح دادم سکوت کنم.
  76. آیا می خواهی ازدواج کنی؟ چرا؟ نه هنوز ، بیکارم مگه -_-
  77. آیا بچه دوست داری؟ اگر بله، چند تا؟ اگر نه، چرا؟ نههه ؛ دوست ندارم دیگه -_-
  78. از کدام یک از مزیت های ازدواج خوشت می آید؟ هرچیزی مزیت های خودشو داره Telegh_46Telegh_01 ولی اینکه ادامه ی مسیر زندگیت رو با کسی که دوسش داری و عاشقشی همراه باشی میتونه جذاب باشه.
  79. معایب ازدواج کردن چیست؟ اینکه تمام مسائل و بدبختیات دو برابر میشه :| Telegh_01
  80. تا به حال عاشق شده ای؟ خیر
  81. اگر من و تو هر دو به یک نفر علاقه داشته باشیم چکار می کنی؟ خب در این صورت یکیمون همجنسگراست که من نیستم و اون پسر هم از بین یه دختر و یه پسر قطعا دختره رو انتخاب میکنه497
  82. فرد مورد علاقه خود را در سه کلمه توصیف کن. کسی که همراه و پشتیبانت باشه ، بینهایت دوست داشته باشه و باعث بشه هر روز بهتر از دیروز بشی.
  83. آیا تا به حال به کسی ابراز عشق کرده ای؟ اره
  84.  آخرین باری که گفتی دوستت دارم کی بوده است؟ چندروز پیش
  85. آیا هیچ وقت نسبت به یکی از کسانی که در این اتاق هستند احساس عاشقانه داشته ای؟ نه :| حالا کیا هستن تو اتاق ؟14k
  86. اگر قرار بود با هر کسی که بخواهی ازدواج کنی چه کسی را انتخاب می کردی؟ کسی که دوسش داشته باشم و عاشقش باشم و اونم عاشقم باشه.
  87. اگر همسرت از تو بخواهد اسم همه دوستان قبل از ازدواجت را بگویی این کار را می کنی؟ اره چیه مگه :>
  88. دختر / پسر ایده آل تو چه خصوصیاتی دارد؟ کلی بخوام بگم کسی که همراه بودن باهاش ، از هرلحاظ باعث پیشرفتت بشه.
  89. اگر یک روز متوجه شوی کسی که دوستش داری عاشق شخص دیگری است چه می کنی؟ فراموشش میکنم
  90. نظرت درباره عشق مثلثی را در یک جمله توضیح بده. نظری ندارم
  91. تا به حال به قدری خندیدی که شلوارت رو خیس کنی؟ نه اقا Telegh_01
  92. در طول روز چند بار دستشویی می روی؟ یبار صبح بعد از خواب ، یبار بعد از ناهار ، یبار عصر ، یبار شب قبل از خواب
  93. خجالت آورترین صحنه ای که در خانه دیگران دیده ای چه بوده است؟ بخدا یادم نیست ._.*
  94. حال به هم زن ترین کاری که انجام داده ای چه بوده است؟ اینم یادم نیست ._.
  95. به کدام اعضای بدنت بیشتر علاقه داری؟ یه مادر بین بچه هاش فرق نمیذارهTelegh_01
  96. آیا تا به حال رختخوابت را خیس کرده ای؟ آخرین بار کی بوده است؟ دوران نوزادیم :|Telegh_01
  97. تا به حال در استخر دستشویی کرده ای؟ نههه
  98. آیا تا به حال در حمام دستشویی کرده ای؟ نه ؛ از حمام رفتم دستشویی و دوباره برگشتم حمام D:
  99. آخرین بار که دست داخل بینی ات کردی کی بود؟ اییی چندش چه کاریه -_-

ممنون ازت امیر  Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، سهَ‌ند ، امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: صندلی داغ نسخه 2 باحضور Ɗєя_Mσηɗ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-08-2021، 0:33

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان