25-08-2021، 0:33
(24-08-2021، 22:27)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام مهسایِ عزیز; سلام امیر عزیز
- الگوی تو در زندگی چه کسی است؟ فعلا شخص خاصی توجهمو جلب نکرده که الگوم قرارش بدم
- فرد مشهور مورد علاقه ات کیست؟ باورش سخته ولی از رونالدو خوشم میاد D:
- به کدام یک از اعضای خانواده ات نزدیک تر هستی؟ خواهرم
- چه چیزی باعث می شود به سمت فرد خاصی جذب شوی؟ برخوردش بیشتر از بقیه ی چیزا
- بهترین توصیه ای که تا به حال به تو شده چه بوده است؟ از همین الان شروع کن و وقتتو هدر نده (;
- طولانی ترین زمانی که در یک وسیله نقلیه در حال حرکت بوده ای چه مدت بوده است؟ عاامم شاید 6 ساعت
- جالب ترین هدیه ای که دریافت کرده ای چه بوده است؟ باید زیاد فک کنم یادم بیاد :|
- چیزی که در مورد زادگاهت دوست داری چیست؟ خنکهههه
- شغل رویایی ات چیست؟ بماند حالا :v
- استعداد نشکفته ات چیست؟ هعییی زیاده مادر
- اگر غول چراغ جادو داشته باشی سه آرزویت چه خواهد بود؟ یکیش در مورد اطرافیانم ، دوتای دیگه در مورد خودم
- ترجیح می دهی به گذشته سفر کنی یا به آینده؟ آینده
- اگر حق انتخاب داشته باشی دوست داری کدام حیوان باشی؟ پیشییی
- دوست داری کدام حیوان اسطوره ای را به عنوان حیوان خانگی ات داشته باشی؟ بهش فکر نکردم
- تا به حال آدم برفی درست کرده ای؟ ارهههه
- خودت را در سه کلمه یا یک جمله توصیف کن. اینو گفتم بالا
- در میان اطرافیانت چه کسی تو را بیشتر از همه می شناسد؟ او تو را چگونه توصیف می کند؟ خواهرم ، خب پررنگ ترینش و چیزی که همیشه میگه، اینه که خیلی قوی و باهوشم و از پس همه چی برمیام
- کدام بازیگر می تواند نقش تو را در فیلمی که درباره زندگی ات ساخته شده بازی کند؟ نمیدونم والا
- اگر به زندان بیفتی از چه کسی می خواهی وثیقه برای آزاد شدنت فراهم کند؟ خواهرم
- چه چیزی است که بدون آن هرگز نمی توانی زندگی کنی؟ امید واقعا ..
- تصور غلطی که مردم از تو دارند چیست؟ بالا گفتم
- آن چه که می خواهی در مورد خودت تغییر دهی چیست؟ بالا گفتم
- موردی درباره خودت که هیچ کس در این اتاق از آن اطلاع ندارد چیست؟ قرار بر این باشد که اطلاع داشته باشد اطلاع می داشت دیگه :v
- چیزی که در آن اصلا خوب نیستی چیست؟ اونی که امتحانش کردم خیاطی :|
- آن چه که دوست داری حداقل یک بار امتحان کنی چیست؟ همه چیییی :v
- اگر قرار بود تا سه ماه فقط یک نوع غذا بخوری کدام غذا را انتخاب می کردی؟ پیتزا باشه تا یه سال هم اوکیم ((:
- آخرین کاری که برای اولین بار انجام دادی چه بود؟ جمعه ی هفته ی پیش بود ، چیز خوبی بود :>
- اگر به تو بگویند به مدت سه ماه فقط می توانی کفش بپوشی یا اصلا چیزی به پا نکنی کدام را انتخاب می کنی؟ اصلا چیزی به پا نکنم
- اگر قرار باشد (امکان پذیر باشد) برای بقیه عمرت دور غذا خوردن یا خوابیدن را خط بکشی کدام را انتخاب می کنی؟ من در نخوابیدن به مدت طولانی سابقه ی درخشان دارم D: ، مورد دوم
- کدام یک را ترجیح می دهی: این که هر سازی که دوست داری بتوانی بنوازی یا به هر زبانی که می خواهی صحبت کنی؟ مورد دوم
- آیا تا به حال پیش آمده از جایی بالا بروی و نتوانی پایین بیایی؟ وای اره
- آیا تا به حال با کسی حمام رفتی؟ با کی مثلاا ؟ :v
- تا به حال درباره سن خودت دروغ گفتی؟ نه
- تا به حال به کسی گفتی زیپش باز است یا لباس زیرش مشخص است؟ خودشون پرسیدن گفتم
- تا به حال در جمع آروغ زدی؟ نه
- اگر یک روز کامل به جنس مخالفت تبدیل شوی چه می کنی؟ کارایی که یه جنس مخالف میکنه :>
- ترجیح می دهی بستنی به طعم لجن بخوری یا لجن به طعم بستنی؟ اولی
- سوالی که دوست داری پاسخ دهی اما کسی از تو نمی پرسد چیست؟ یادم نمیاد
- تیوب خمیر دندان را از بالا فشار می دهی یا پایین؟ پایین
- آیا اجازه می دهید تاریخچه مرورگرت را چک کنیم؟ چیز خاصی ندارم بیا چک کن :>
- خنده دارترین جوکی که تا به حال شنیده ای چه بوده است؟ حضور ذهن ندارم
- بدترین سوتی که تا به حال جلوی دیگران داده ای چه بوده است؟ وااای اینو گفتم بهت
- آیا تا به حال شده چیزی را بشکنی و به کسی نگویی یا فرار کنی؟ چیزی که مال خودم بوده شکوندم ولی خب به بقیه نگفتم. نگفتنم دلیل خاصی نداشته ._.*
- خنده دارترین اسمی که تا به حال شنیده ای چه بوده است؟ ممدقلی ؟ :||
- بدترین زمانی که تلفن همراهت زنگ خورده چه زمانی بوده است؟ وسط بحث با یکی ((:
- بیشتر شبیه مادرت هستی یا پدرت؟ به طرز وحشتناکی به هردو به یک اندازه شباهت دارم
- سه چیز مهم در زندگی ات چیست؟ ایمان تقوا عمل صالح
خودم، اهدافم، روابطم
- تعطیلات ایده آل تو چیست؟ انقدر زمان داشته باشم که توش هرررکاری که تو ذهنمه رو بکنم ((:
- شعار زندگی ات چیست؟
- چه چیزی باعث استرس تو می شود؟ کارا اونطور که مد نظرمه پیش نره.
- آخرین باری که گریه کردی چه زمانی بود؟ سه روز پیش.
- چرا پدر و مادرت اسم تو را … گذاشته اند؟ یعنی میخوای بگی این اسم بهم نمیاد؟ ):
- ظاهر خودت را چطور توصیف می کنی؟ زیبا ؟ دلنشین؟ جون؟ بیشتر ادامه بدم ؟ :vvvv
- آیا تا به حال شده در مسابقه یا قرعه کشی برنده شوی و جایزه بگیری؟ ارههههه
- تا به حال تقلب کردی؟ اره بابااا
- تا به حال برای حل مشکلت به کسی دروغ گفتی؟ خیر
- بوی مورد علاقه ات چیست؟ کامل متوجه این سوال نشدم که منظورت چه بوییه. بوی بارون
- حیوان مورد علاقه ات چه حیوانی است؟ روباه
- اگر می توانستی ذهن دیگران را بخوانی به شرط این که دیگران هم ذهنت را بخوانند قبول می کردی؟ نه
- بدترین دشمنت، تو را چگونه توصیف می کند؟ برو از خودش بپرس D:
- کدام حرف الفبا تو را به بهترین وجه توصیف می کند؟
- یکی از لذت های غیر مجازت چیست؟ اول بیا لذت ها رو تو دودسته ی مجاز و غیرمجاز طبقه بندی کن ببینم کدوم غیر مجازه :v
- عجیب ترین غذایی که خورده ای چه بوده است؟ یادم نیست
- چه چیز بیشتر از همه تو را می خنداند؟ خب چیزای زیادی باعث خندیدنم میشن.
- کدام ویژگی خودت را بیشتر دوست داری؟ تحت هر شرایطی امیدمو از دست نمیدم
- اگر قرار بود یک ابر قهرمان شوی دوست داشتی چه قدرتی داشته باشی؟ کاش چنتا گزینه میذاشتی انتخاب میکردم (گشاد خودتی D: )
- در کودکی از چه کاری لذت می بردی؟ گِل بازی ، چی بود لامصبب
- اگر قرار باشد کتاب زندگی ات را بنویسند نام آن چه خواهد بود؟ بهش فکر نکردم ._.*
- اگر مطمئن بودی که شکست نمی خوری چه کاری انجام می دادی؟
- اگر در قرعه کشی 500 میلیون تومان برنده شوی چه می کنی؟ ابراز خوشحالی
- هنگام حمام کردن معمولا به چه کسی فکر می کنی؟ خودم
- ترجیح می دهی اژدها داشته باشی یا اژدها باشی؟ اژدها داشته باشم
- رمز عبور وای فایت چیست؟ چیکا میخوای بلا ؟ :>
- اگر قرار بود اعدامت کنند آخرین غذایی که درخواست می کردی چه بود؟ مگه مرغم قبل کشتن آب و دونم میدین ؟ :|
- آیا تا به حال داخل ذهنت فریاد زدی؟ چه زمانی؟ اره ؛ هنگامی که عصبانی بودم ولی ترجیح دادم سکوت کنم.
- آیا می خواهی ازدواج کنی؟ چرا؟ نه هنوز ، بیکارم مگه -_-
- آیا بچه دوست داری؟ اگر بله، چند تا؟ اگر نه، چرا؟ نههه ؛ دوست ندارم دیگه -_-
- از کدام یک از مزیت های ازدواج خوشت می آید؟ هرچیزی مزیت های خودشو داره
ولی اینکه ادامه ی مسیر زندگیت رو با کسی که دوسش داری و عاشقشی همراه باشی میتونه جذاب باشه.
- معایب ازدواج کردن چیست؟ اینکه تمام مسائل و بدبختیات دو برابر میشه :|
![]()
- تا به حال عاشق شده ای؟ خیر
- اگر من و تو هر دو به یک نفر علاقه داشته باشیم چکار می کنی؟ خب در این صورت یکیمون همجنسگراست که من نیستم و اون پسر هم از بین یه دختر و یه پسر قطعا دختره رو انتخاب میکنه
![]()
- فرد مورد علاقه خود را در سه کلمه توصیف کن. کسی که همراه و پشتیبانت باشه ، بینهایت دوست داشته باشه و باعث بشه هر روز بهتر از دیروز بشی.
- آیا تا به حال به کسی ابراز عشق کرده ای؟ اره
- آخرین باری که گفتی دوستت دارم کی بوده است؟ چندروز پیش
- آیا هیچ وقت نسبت به یکی از کسانی که در این اتاق هستند احساس عاشقانه داشته ای؟ نه :| حالا کیا هستن تو اتاق ؟
- اگر قرار بود با هر کسی که بخواهی ازدواج کنی چه کسی را انتخاب می کردی؟ کسی که دوسش داشته باشم و عاشقش باشم و اونم عاشقم باشه.
- اگر همسرت از تو بخواهد اسم همه دوستان قبل از ازدواجت را بگویی این کار را می کنی؟ اره چیه مگه :>
- دختر / پسر ایده آل تو چه خصوصیاتی دارد؟ کلی بخوام بگم کسی که همراه بودن باهاش ، از هرلحاظ باعث پیشرفتت بشه.
- اگر یک روز متوجه شوی کسی که دوستش داری عاشق شخص دیگری است چه می کنی؟ فراموشش میکنم
- نظرت درباره عشق مثلثی را در یک جمله توضیح بده. نظری ندارم
- تا به حال به قدری خندیدی که شلوارت رو خیس کنی؟ نه اقا
- در طول روز چند بار دستشویی می روی؟ یبار صبح بعد از خواب ، یبار بعد از ناهار ، یبار عصر ، یبار شب قبل از خواب
- خجالت آورترین صحنه ای که در خانه دیگران دیده ای چه بوده است؟ بخدا یادم نیست ._.*
- حال به هم زن ترین کاری که انجام داده ای چه بوده است؟ اینم یادم نیست ._.
- به کدام اعضای بدنت بیشتر علاقه داری؟ یه مادر بین بچه هاش فرق نمیذاره
![]()
- آیا تا به حال رختخوابت را خیس کرده ای؟ آخرین بار کی بوده است؟ دوران نوزادیم :|
- تا به حال در استخر دستشویی کرده ای؟ نههه
- آیا تا به حال در حمام دستشویی کرده ای؟ نه ؛ از حمام رفتم دستشویی و دوباره برگشتم حمام D:
- آخرین بار که دست داخل بینی ات کردی کی بود؟ اییی چندش چه کاریه -_-
ممنون ازت امیر