25-08-2021، 11:03
(25-08-2021، 11:00)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2021، 10:51)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی بد برخورد میکنی واقعا (:
من همین دیروز آهنگ LOVER = LOSER رو گوش دادم بنظرم باحال بود حالا نمیدونم واسه BTS بود یا نه. و اصلا نمیخوام بگم که بی تی اس کارش بَده یا ..
و اصلا هم نمیگم که تو نباید اونارو بپرستی یا جونت رو واسشون ندی. این انتخاب خودته به من ربطی نداره.
فقط حرفم اینه که اگه یه آهنگ چند میلیارد استریم شده به این معنی نیست که اون آهنگ فوق العادس و شاهکاره. همین بیبی شارک دو دو دو. یه آهنگه واسه بچه ها که نه محتوای خاصی داره نه شعر قشنگی داره نه هیچی ۸ میلیارد ویو خورده! در نتیجه این چارت ها و بیلبورد و اینا اصلا ملاک موفقیت نیست. شاید هدفشون اینه که برن جزو اونا ولی این باعث نمیشه که بهترین باشن. حالا اصلا میخواد بیلی آیلیش باشه یا امینم باشه یا بی تی اس
دوست ندارم مردم به چیزایی که من دوست دارم هیت بدن
کتابی که من میخونم فیلمی که نگاه میکنم اهنگایی که گوش میدم
همه ی اینا موردعلاقه های منن
تو و همه ادما سبک خودشونو دارن و موردعلاقه های خودشونو دنبال میکنن
من به همه احترام میزارم هیچوقت به کسی نمیگم که
از چیزی که دنبال میکنه بدم میاد
دوست دارم مردم هم بهم احترام بزارن
من واسه کسایی که دوسشون دارم جونمو میدم مثل خونوادم خاله ی مهربونم
خب مردم دوست داشتن که بارها و بارها نگاهش کنن
شاید چیزی که کل مردم دنیا دوست دارن من دوست نداشته باشم
چیزایی که منتشر میشن بخاطر طرفداری و دنبال کردنای مردم میره بالا
خیلی از اهنگا رو دیدم که تو اسپاتیفای جزو اهنگای نامبروان هفته بودن ولی من دوسشون نداشتم
میخوای همینو بگی میدونم
شاید یکی کشف بزرگی در مورد فضا کنه من با دونستنش شگفت زده میشم
ولی شاید یکی دیگه نشه
@"نــــــــــسی"
اینکارو نکن خودم واست میخرم :)
البوم جدید اکسو رو میخوای؟
زود ابش بخخر
آره یه پیچی هست تو روبیکا وسایل چاپی و آلبوم فیک میفروشه فعلا دارم پول جمع میکنم 80 هزاره