06-09-2021، 16:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-09-2021، 16:53، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(06-09-2021، 16:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پسرا رو بد نشون ندن
(06-09-2021، 16:42)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قاضی بشن که بهانه همجنس بودن حق رو بدن به زنه؟
همجنسگرایی تا کجا.بعضی جا ها هم حق با زنه
اونایی رو میگم که مهریه گرون دارن تشنه پولن میزارن اجرا(:
وقتی مدرک نداری صفت بار ادم نکن(:
یجوری بالا میگیری انگار قانون رو من نوشتم
حالا مشکل تو با همجنس گرایی چیه اصن حقتو خوردن؟
مدرررررکِ چیییی دیگه چی بگم دارم میگم تو اون قانونِ اساس اینا رو نوشتن
تو ننوشتی ولی داری ازش دفاع میکنی خب
بقیه رو به ل*ز و اینا مجبور نکنن
قانون اساس گفته به زنا تجاوز کنید؟قانون اساس گفته زنا رو نادیده بگیرین؟
قانون سر جاشه من طرفدار این قانونا نیستم مسئله بین دختر و پسر بود که به اینجا کشوندیش
(06-09-2021، 16:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی گفته کاری نداره؟
(06-09-2021، 16:47)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب کسی با اونا کاری نداره کهههه
هوای همو داشته باشن ولی بقیه رو مجبور نکنن
شاید دختره دوس داشته باشه با دوس پسرش زندگی کنه(:
به بقیه چه
چه کاری مثلا؟
بازم حرف متفاوت عمل
ای خداااا...
(06-09-2021، 16:51)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون مردا اخطار میدن تقصیر منه؟
(06-09-2021، 16:47)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوای همو داشته باشن ولی بقیه رو مجبور نکنن
شاید دختره دوس داشته باشه با دوس پسرش زندگی کنه(:
به بقیه چه
چه کاری مثلا؟
اره دقیقا به کسی ربطی نداره
اصن همین که لب دریا شماها تا کجا لخت میشید ولی تا شال ما میفته تو اون گرماااا ده نفر میان اخطار میدن خانومم یا حجابو رعایت کن یا میبریمت نشون میده چقدر حق ماها خورده شده
من خودم دارم میگم زن پوشش دست خودش باشه
قانون کشور خودته به من چه