11-09-2021، 12:39
(11-09-2021، 12:30)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر کسی سبک زندگیشو خودش انتخاب میکنه دوست عزیز
(11-09-2021، 0:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر طور راحتی و صلاحه !
بعله چون انگیزه ای برای این کار نداشته
میدونستی داری مغلطه و سفسطه میکنی؟ این دو جمله ات کاملا تو تناقضه عین اینه که بگیم خوب و بد یکیه فقط متفاوته
ببین هرپیامبری که مبعوث میشد دین پیامبر قبلی رو کامل میکرد پس تا آخرین پیامبر دین ها شبهات بی پاسخی داشتند
ن هیچ ربطی نداره از قدیم الیام بوده تا به امروز همونطور که گفتم باید کاری کرد که مردم قبولشون کنن
از کجا میگی یهودیت کامل ترین دینه؟
بعله آفرین
میخوای کاملشو بت بدم؟
درسته و خداوند در قرآن اشاره به میزان کرده
و برای حق منطق میتونه خیلی کمک کنه
ربطی نداره نداره
الان من بخوام توضیح بدم باید یه طومار بنویسم که خسته میشی و نمیتونی همشو بخونی
همینقدر بگم روایاتی ک صحیح باشه اونجاست که تصویر رو میسازه
میخوای کاملشو بت بدم؟
ولی تا جایی که من میدونم جبهه های مخالف کور نیستند! اونا هم اگه به حقانیت روایت هاشون شک داشتند جبهه شونو عوض میکردند! اگه با منطق نگاه کنیم حرفای حسین صحیحه!
همشون میخوان بهشتی شن و بنده خوب خدا باشن. ولی این مسیر زندگیشون و افکارشونه که یکم متفاوته!
اخر سر خود خداس که تشخیص میده و این حرفای ما پیشداوریه
اگه فکر میکنی هر کسی توی هر جبهه باید زندگیش یا سبکشو عوض کنه بدون که داری اشتباه میکنی