امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(15-10-2021، 14:18)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 14:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!!

پرهام عزیزم هیچکی قصد نداره مرد هارو نابود کنه!
شنیدی میگن پسرا مامانی ان و دخترا بابایی؟مرد هارو همون زنا به وجود میارن مگه نه؟خب عزیزم اگه قرار بود مرداهارو نابود کن از همون اول جلوشو میگرفتن
طرز فکر هرکسی متفاوته و به قطعا خودش مربوطه
اینکه زن ها یا مرد ها همجنسگران باز به خودشون مربوطه اصلا این طبیعتشونه کسی حق دخالت تو زندگیشونو نداره
مرد و زن اگه یکیشون نباشه دیگه هیچ انسانی نیست!
و اگه یک زن همچین حرفی زده یکی از همون مردها باعث شده زن به تمام مرد بدبین باشه و چنین حرفایی بزنه ک البته من میدونم نمیزنه ,زده خب برا خودش زده به این معنی نیست ک کلِ زنا میخوان مردهارو نابود کنن ادم داریم تا ادم!الان خودِ شما با کل جنس مخالفت مشکل داری ولی خب ما هیچی نمیگیم چون اصلا خیلی معذرت میخوام واسمون مهم نیست!چون هیچ ارزشی نداره و کسی حق نداره کسیو نابود کنه
من خودم حقیقتا میگم همون یک مرد باعث شده حس خوب و خوشبینی بهتون نداشته باشم ولی خب میگم میون این همه حتما مرد خوبی هم هست
پدرش برادرش شوهرش خب اینا هم مَردن
من نمیدونم چرا راجب این موضوع ک اصلا به ما مربوط نیست و هیچی حل نمیشه بحث میکنید
الان فقط داری وقت خودتو هدر میدی
حداقل واقعی هم نیست مجازیه که حالا بخواد تاثیرگذار باشه
شماهم یکم بیش از حد ساده ای عزیزم

اگه میخوای جوابمو بدی تو گ.آ بده

خب که چی
بازم که بعد از این همه حرف و عمل بازم قبول نمیکنید بیشتر زن ها همینو میگن بعد میگی واسه خودش گفته:|
انقدر ادم ساده و ببخشید پرو
ساده تویی که هر چی همه میگن باور میکنی و من وادارت نکردم که جواب بدی
فقط دارین حرفای تکراری میزنین بابا خودمو جر دادم گفتم حرفشون با عملشون فرق داره چرا متوجه نیستین
من فقط دارم هشدار میدم و خیلیم جدی دارم هشدار میدم
این تاپیک برای همین ساخته شده گ.ا رو الکی قاطی این بحث نکنیم
مجازی باشه دارم با یه انسان حرف میزنم دارم درباره انسان حرف مینزنم مجازی غیر مجازی نداره
من ساده نیستم فقطدارم میگم از همین جرقه های کوچیک آتیش های بزرگی درست میشه
حالا یا برو تو آتیش یا فقط بشین نگاش کن
ما چیو قبول نمیکنیم؟
کسی چیزی گفتِ ک بهتون بربخوره؟
اصلا اینا به ما چه ربطی داره؟زورتون به ما رسیده؟یه لحظه وایسا ببینم مدرسه های ما ک باز شده!برا شما هم حتما بازه دیگه
نظرت چیه بری بشینی درستو بخونی عزیزم؟
اصلا چرا واسه خودت ارزش قائل نیستی؟
حتماباید شخصیتت له بشه؟اره میدونم مجازیه اما خب یکم ارزش قائل شو برا ما نمیشی هیچ حداقل براخودت
فکر میکنی اینطوری از حق خودت دفاع میکنی؟نه عزیزم فقط همرو کوچیک میکنی و ازچشم میندازی
یک لحظه حتی تو مجازی ما آرامش نداریم؟شما ک میگید با تگ کردن اخطار میگیرید و باعث اذیت میشید خب چرا کارای خودتونو به گردن نمیگیرید؟
من حقیقتا بیکار نیستم هی بشینم با شما و امثالتون بحث کنم اما خب واقعا بیش از حد جوو سمی میکنید
هیچکی دیگه تو فلش نیس
همه دارن میرن!حتی ممکنه اقاصابر از سایت زدنش پشیمون بشه و بزنه پاک کنه
چرا اینکارو میکنید واقعا؟فازتون چیه; انگیزتون چیه؟
ادعای بزرگ بودن میکنید به کنار خب چرا بچه بازی درمیارید واقعا؟بیکاری عزیز؟حداقل بالای 18 سال هم ندارید ک بگم بزرگن
الان یه سریا میان میگن به سن نیست اما خب شما عقلتونم بزرگ نشده
البته بچه تو اینجور چیزا دخالت نمیکنه میره میشینه یه گوشه بستنیشو میخوره و بازی میکنه خیلی کم پیش میاد چنین ادمی باشه و خب حقیقتا من از بچه ای ک تو همه چی دخالت وفضولی میکنه و بزرگتراز سنش حرف میزنه بدم میاد.چه مجازی و چ واقعی
اصلا روتون میشه جلو خانوادتون همچین حرفی بزنید؟نه واقعا میگم
همه اینا اگه واقعی بود باز میگفتی؟
یک ذره شوق تو مجازی واسمون هست با این کارا اونم ازمون گرفتید
من نمیخواستم ان شم اما حقیقتا نتونستم چون افرادم اذیت میشن و من اجازه همچین چیزیو نمیدم
اگه بحث ادامه پیدا کنه جور دیگه ای برخورد میشه.مدیر نیستم اما خب جرئتشو دارم
بعدشم نیاید پ.خ من عذرخواهی کنید چون به این میگن سو استفاده از دیگران مثل اینکه پیامو تو واتساپ پاک میکنی
تمومش کنید!
مچکرم
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - Emmɑ - 15-10-2021، 18:12

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان