امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(15-10-2021، 18:11)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 17:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو از خودم نگفتم و از جایی خوندم
وقتی داره کلی صحبت میکنه باید کلی صحبت کرد طبعا فقط راجه زن و مرد ایرانی که نمیگه
دخترای افغانستان هم جزوی از دختران حساب میشن نمیشن ؟میدونین دارن چه کارایی باهاشون میکنن؟

متاسفانه هیچ وقت جناب پرهام جواب قانع کننده ای به هیچ کس نداده که ذره قانع بشیم
و تا یکم خلاف میلشون حرف بزنیم دیگه جواب نمیده
خیلی جالبه

کجا خوندی؟ کاملا اشتباه واست نوشته و اونا هیچ ربطی به فیمینیست نداره اونا فقط تفکرات غلط مارکسیسته
سوال اینجاست کی داره صحبت میکنه؟ مجهول نگو اینجوری فقط یه حرف بی سند و اشتباه میشه متاسفانه من هر چی گشتم پیدا نکردم دقیقا فلسفه فیمینیست چیه
هرکسی هرجور دوست داره برای خودش تفسیر میکنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/سوال_33_؟_qib3.jpg

من که هرچی گشتم پیدا نکردم
بعدشم کلی که نمیشه حرف زد که میشه؟
آهاننن حالا فهمیدم منم در اینباره باهات موافقم بشخصه اونا هم انسان هستن دقیقا مث ما
فکر کردم میخوای اسلام رو با اونا تفسیر کنی که خدارو شکر میدونی اسلام که میگن این دیوانه ها نیست و راستش نمیدونم و میخوام بدونم

منم نمیدونم حرف حساب پرهام چیه و خیلی کلی توضیح میده و همین باعث سوتفاهم میشه
اما خوب هیچوقت نتونستم پرهام رو درک کنم
بیخیالش

یا ابالفضل چراا اینجوری شد؟

میشه به خودتون این احتمالو بدین شاید یه درصد شما اشتباه کنید و اینقدر قاطع حرف نزنید ؟
تفکر غلطه که دخترا حق انتخاب و حرف زدن داشته باشن؟/:کجای حرفم اشتباه بود چیش اشتباه بود؟
منظورم پرهام بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط _sehun_ ، shahid ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - ραтяιcια - 15-10-2021، 18:20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان