(06-11-2021، 22:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا انیمش انقدم افسرده کننده نیست فقط مانگاش من سر مرگ هیچ کدوم گریه نکردم
(06-11-2021، 22:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یه بار رفتم پیام نور فک میکردم همه چادی باشن ولی خب چشمت روز بد نبینه کاملا چشم و گوش ادم باز میشه
اه مماس قلبم
خداایی اونجا دانشگااسس._.
تو کل عمرم یه بار رفتم داشنگاه از زندگی زده شدم الان اینو دیدم یکم امید گرفتم
(06-11-2021، 22:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه مماس قلبم
خداایی اونجا دانشگااسس._.
تو کل عمرم یه بار رفتم داشنگاه از زندگی زده شدم الان اینو دیدم یکم امید گرفتم
مانگا فقط اتکو خوندم پریروز افسرده شدم...اسپویل کنننممممم
اه عشقم..لیوای چرااا
کلا اتک افسرده کنندس به خاطر همین من لا به لاش یه انیمه کمدی عاشقانه هم میبینم بشوره ببره
+
تمومش کردی دیگه یا نه؟
@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"
(06-11-2021، 22:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2021، 22:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاه من رفته بودم امیر کبیرررررفک میکردم همه از ای عینکیااآ نگووو همه شالاتان
هی هی کلا دانشگاهم دانشگاه های قدیم
بزا ما بریم دانشگاه....