(02-04-2022، 14:53)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2022، 22:27)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ترجیح میدم رو زبونی جلون بدم که قراره یه عمره دیگه باش حرف بزنم درست زبان مادریمه اما همین که بفهممش و مقداری حرف بزنم بسه(؛
-
ناراحت نشدم عزیز چون میدونم کلا میخوای حرصمو در بیاری D:
یه جوری حرف بزن بفهمم
فارسی زیبا ترین زبان دنیاست =)))
خصوصا اشعارش =)
اینقدر ضایع است؟ آخه تو حالت عادی اصلا عاقل نیستی
یا باید حرصتو در آورد یا باید عصبانیت کرد تا جواب عاقلانه و حکیمانه بدی
لامصب چجوری این همه علم تو این همه شاسگولیتت جا شده من در تحیرم
واقعا عجیبه
(02-04-2022، 5:36)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعییی چ بگویم
بابا تو دیگه از منم بی رگ تری بمولا
داره بهت فحش مادر میده تو باید سکوت کنی؟؟؟
هعییییی بخدا که ساداتی
این مهر و محبت رو بزار کنار یه جاهایی خوب نیست
طرف رو میشناسید مگه نه؟ بگو بشناسیمش کیه که اینقدر بی شرفه
(01-04-2022، 22:34)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه مثل هم نیستن ، ولی مطمئن باش اگ جواب کار طرف مقابلو بدیم از شدت ناراحتی و عصبانیتمون کم میشه
عهههههه واسه چی؟
بخشش
لازم نیست اعدامش کنید =)))
زیباترینه حاجی نخبه زبان برگشته گفته زبون ما اهنگینه ولی همون حرف زدنش برام بسه :=
من خودمو به خریت میزنم اینجوری میتونم بفهمم طرف چقد ادمه!
ولی جز اینا همه مقداری شاسگولیتو دارن(:
در تحیری؟ حاجی تو خوب نمیشناسی وگرنه تعجب نمکردی
۷یلی عقلم خوب میرسه خیلییی
ولی حرصمو چرا؟ من حرصم خیلی راحتم در نمیاد...اقلا (اغلن،عقلن،عغلن..) تو نمیتونی حرصمو در بیاری جیگر؛=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16387048419043
حرف بزنین مرگ ما(: