(05-09-2022، 6:49)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حال ندارم
(23-08-2022، 7:13)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فک کنم با موضوعات عجیب غریب که با واقعیت جور در نمیاد و بقیه سایتا میزنن قشنگ فعال شه، مثلا بیایم موضوع بزنیم: (خودتون بینی خودتان را عمل کنید. عمل بینی در منزل در 5 دقیقه!!)
با این روش دختر کش شوید در ۱۰ ثانیه
(03-09-2022، 21:51)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم از چی حرف میزنی
ن چطور
خدایی ریپ میزنی رو پیاما اون اتساین قبل تگ رو وردار ۴۷ تا اعلامیه اومده برام/:
(03-09-2022، 23:55)AsAsma ark نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اها ببخشید
راست میگی تو مشکلات انجمن هم کمکمون نمیکنن
+اون. داستان رو تا یه جا خوندم ولی گیج شدم بیشتر خنده دار بود
ما نمیایم؟
بقیه رو نمیدونم ولس من که اکثرا نه ولی توی روز حداقلش ۱ ساعت رو تو انجمن ول میگردم
@Mutemit
مکان نامعلوم دیگه کجاست؟داشتی چیکار میکردی؟نکنه رفتی ۵۰ ۵۰؟خیلی شیطون شدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2022-09-05-08-34-40-231-com-zarebin-browser.jpg
(04-09-2022، 13:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حسش نیست دیگه
(04-09-2022، 9:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه شده است پسره
هیچی دخترم بیکار بودم
(04-09-2022، 0:58)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم _۰_ که
نمیدونمواقعایادمنمیاد
ن تو بیا ...
خابازمایکیوته
(03-09-2022، 23:55)AsAsma ark نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله
اها ببخشید
راست میگی تو مشکلات انجمن هم کمکمون نمیکنن
+اون. داستان رو تا یه جا خوندم ولی گیج شدم بیشتر خنده دار بود
+
آره قرار بود طنز باشه
(03-09-2022، 21:43)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کسی که بی خبر میره بده =/
چطور دلت مباد/:
من که همه چی رو فدا کردم._.
آره دا بد نیستم می گذرونیم
خوبی خودت؟
زندگی بر وفق مراده؟
چه خبرا؟ کجا بودی؟
(03-09-2022، 21:51)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم از چی حرف میزنی
ن چطور
چون کم میایی دیگر چرا کم میایی؟