امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [465]

(25-09-2022، 11:43)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2022، 19:43)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@DarkLight
دیروز باید میومدی و لش کشتی گیر کره ای رو از وسط زمین جمع میکردی خانوم

من نه مسابقات ورزشی نگاه میکنم نه کره‌ای هستم
بیشتر از چند ماهه که نه فیلم کره‌ای می‌بینم نه اهنگ خارجی گوش میدم
برو این حرفارو به خود کره‌ایا بزن

به کی؟به یه همجنسگرا که اهنگاش هیچ ارزشی نداره؟
باید برگردی به 300 سال پیش و نوع رفتار با اونا تا بفهمی حرفی برای گفتن نیست خانوم

هیچ چیز برای افتخار وجود نداره

(25-09-2022، 14:28)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلیلی نمیبینم که چیزی به حرف های قبلیم اضافه کنم، فقط اگر قراره که وقتی حرفی زده میشه فقط یک نفر جوابشو بده باید تو پ.خ حرف بزنین. گ.آ از اسمش مشخصه، جاییه که همه حرف میزنن و درباره حرف های هم نظر میدن.
در مورد توییت ها هم، قطعا توییت موثر هست. اینکه بگیم توییت به هیچ دردی نمیخوره کاملا اشتباهه

لطفا دیگ این مووضوع هم ادامه پیدا نکنه!!
یه زمانی با دوربین های سیاه و سفید عکس ها و فیلم های سیاه و سفید از خود،کتاب و منظره اطراف میگرفتن
و به بقیه نشون میدادن و بقیه از اونا خوششون میومد،شد اینستاگرام
یه زمانی با شمع و مهر های پادشاهی نظرات سیاسی و دیپلوماسی کشور ها بر قرار بود،هر کسی نمیتونست نظر سیاسی بده،شد توییتر
یه زمانی حرف ها روی دیوار ها با خط میخی،بعد با کتاب از پوست چرم و خط خوش و تلگراف بیان میشد،شد واتساپ
یه زمانی مردم برای روابط زناشویی پرده هارو میکشیدن و در هارو میبستن تا کسی اونا رو نبینه،مهم عشق بود نه پول،شد سایت ها و رسانه هایی که فقط با وی P ان باز میشه(:
مغز هارو داغون میکنه.
و حتی،یه زمانی ادم های عوضی توسط نیرو های ارتش تیرباران میشدن،چون افکارشون برای مردم خطر داشت.
یه زمانی در جنگ ها ارتش دو کشور در دو طرف میدان با هم مبارزه میکردن،نه اینکه مردم همدیگه رو با حمله هوایی بمباران کنن.
یه زمانی تربیت بچه ها نقش مهمی در آینده کشور ها داشت،از یه بچه روستایی یه دکتر و مهندس در میومد حالا بیشتر بچه های زیر 13 سال پ*رن میبینن!
فکر میکنی چرا تلاش میکردن ایدئولوژی اعضای انجمن رو تغییر بدم چون فهمیده بودم دشمنای من کین.
حالا دوستایی که کلی تلاش کردم که وارد این کی پاپ و ال جی بی تی این مزخرفات نشن امثال تو به اونا درس آزادی بیان دادن،حالا تف هم کف دست من نمیندازن
Everything is Temporary(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگو آزاد | نُسخه [465] - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 25-09-2022، 14:40

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان