(10-10-2022، 23:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.1.اره ، نمونش همین محیط زیستی که دوستمون خوند(کارش اینه بهش پروژه میدن بره جنگل از حیوانات عکس بگیره ، ساعتی 200 تومن :/) عملا توی ایران چیزی به اسم جیو گرافی و محیط زیست و... نداریم انقدر بی ارزشه براشون
(10-10-2022، 23:55)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونم
با در نظر گرفتن همه اینا گفتم ..
برا کارشناسی سراسری علوم مهندسی محیط زیست قبول شدم نرفتم ..
دلم میخواست یه رشته ای بخونم که هر اداره دولتی و خصوصی و ... همه بخوانش ..
من با رشته خودم
مخابرات کار میکردم
شرکت خصوصی کار میکنم
توی خونه کار میکنم
میتونم الان فردا مغازه بزنم با تخصصی که دارم کار کنم
فرمانداری کار بهم خورد پایان خدمت نداشتنم(مسئول آی تی)
آموزش و پرورش کار خورد(پایان خدمت نداشتم ، مسئول آی تی)
کلی از دفاتر پیشخوان و ... نیرو میخواستن برای مدیریت سیستم هاشون(فنی و نرم افزاری و شبکه سازی با روتر و...) نرفتم چون شرایط کاریش پسندم نبود
مثلا هفته پیش یه روتر کانفیگ کردم توی 20 دقیقه 800 تومن برام سود داشت .. 20 دقیقم برای مشکل نت بود .. این کوچیک ترین بخش از این حوزه هست که کسب کردم و خیلی جالب بود ، کمترین کار عمرم رو کردم بیشتر مزد رو گرفتم چی بهتر از این که با دوتا کلیک پول در بیاد؟
میدونم بازم افرادی هستن با پارتی جای من باشن این روتین تودیع و معارفه هر مسئول کشور ماست که اینجوری ، یک فرد بی تخصص رو با یک فرد بی تخصص تر جا میزنن .. ولی خب بازار کارش تا الان برام اینطوری بوده و کسب درامد داشتم
و دقیقا همونطوری بوده که فکرشو میکردم ..
۱.بیشتر رشته ها تو ایران هیچ کاربردی نداره پس انتخاب کردنشون اشتباهه
۲.برای ورود به یه رشته باید توش ایده داشته باشی واگرنه حتی اگه کار هم پیدا شه راهت نمیدن چون فایده ای براشون نداری
۳.چقدر شما فعالی:>>>
2.اینی که میگی پیش فرض همه چیزه ، هر مغازه یا اداره ای کارمند خلاق میخواد مخصوصا خصوصیاش ، درباره وسیع بودن بازار کارش منظورم بود که دست و بال آدم بازه ، گزینه های زیادی هست ...
3.به هر حال بحث پوله خودت برای کسب درامد تلاش نمیکنی؟ در حد محک زدن خودت