(11-10-2022، 0:41)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بحثش سر مریضی نیست
اگه زندگی کردن انقدر واسه من بی ارزشه که حاضرم یکی دیگه رو ازش محروم کنم پس چرا خودم دارم زندگی میکنم؟
خودمون چون جرعتشو نداریم ، از روی اجبار وارد یه بازیی شدیم
تو مرفح ترینم باشی باز میگی بی ارزشه زندگی ، فقیرترینم باشی همینو میگی .. سالم باشی همینو میگی ، مریضم باشی همینو میگی ..
شاید بقیه هم از اول قبل اینکه چیزی حس کنیم جلوی زندگی مارو میگرفتن
وقتی که میبینم فرد جدیدی قراره بازی بشه اونم ناقص از همون اول جلوی زندگیش رو میگیرم قبل اینکه چیزی حس کنه
میگه چرا وقتی داری خودت زندگی میکنی میگی یکی دیگه به دنبا نیاد
اگه زندگی بده خودت چرا زنده ای
(11-10-2022، 0:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-10-2022، 0:37)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما دارین درباره کیفیت زندگی حرف میزنین ولی من خود خود زندگی کردن رو دارم میگم
تو داری یه غذایی میخوری بدمزس
اونو به یکی دیگ پیشنهاد میکنی؟نه
ولی توهمچنان مجبوری اون غذارو بخوری چون گشنته البته میتونی دیگه نخوریش ولی حق انتخاب غذای دیگه هم نداری ولی میتونی باعث شی یکی دیگه این تجربه رو نکنه
(11-10-2022، 0:41)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقیقا یه همچین چیزی منظورمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
فک میکنم این جواب نزدیک باشه