10-12-2023، 1:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-12-2023، 1:13، توسط THEDARKNESS.)
(24-11-2023، 23:57)Âɴɢ℮ℓ Evιℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جان؟ خب آره همونم خودمم میگیرم ولی من خفن ترم
(03-08-2023، 1:41)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به شدت حس کرکتر جان توی اتک آن تایتان رو منتقل میکنی!
کم کم همه باز خواهند گشت یه مدت سریش شو هعی تگ کن =))
وقتی برای کنکور خر زدی
مرسییی❤️
حس اینکه چرا خر شدی رفتی جلو خاک تو سرت کنن
نمیزارم چراغ خاموش بری و بیای
برگام تگ کردن یادم رفته
تگ کردن همتون سخت بود....
پس به نفعتونه آنلاین شید و جواب بدید
بیاین یکم بیشتر دور هم جمع بشیم
دلتون برای کنار هم بودنمون تنگ نشده؟
آرمین هنوز استتت
(30-11-2023، 19:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-11-2023، 14:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه اینم پرهامه
حالت خوبه؟
پرهاممم
(24-11-2023، 2:12)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-11-2023، 22:13)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خومار گُزدن یاش گلیر
آی بری باخ ؛ بری باخ
آرمیتاااا
(19-11-2023، 11:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-11-2023، 19:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام عشقم
به به شقایق خانوم
یه سوال
میگم که شما رشته طراحی دوخت بودین؟
خیلی دلم میخواد به یکی بگم پدرسگ:|
علتشم نمیدونم چرا:|
آره طراحی دوختم
شقایقققق
(19-11-2023، 17:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقای معلممم
(15-11-2023، 22:06)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچیی خوبه همه چی
تو خوبی؟ یه تایمی حرف میزدممم باهات تلگرام و اینا بعد غیب شدی یهو
آ باریکلله v:
والا دیلیت اکانت زدم اونو کلا
پ.خ بده آیدیمو بدم
(13-11-2023، 8:36)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلاممم(((:
عه تینااااا
(06-11-2023، 18:53)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ریاضی انسانی نباید این حجم از مطلب داشته باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/uploads/n1224_IMG_20231106_191606_920.jpg
صدرااااا
(12-11-2023، 19:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-11-2023، 12:09)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای بابا، واقعا لازم بود اینطوری جزئیات ارائه بدی؟
چه رشتهای مد نظرته یا اخوی؟
حقوق؟
قشنگ بود مگه نه؟
(11-11-2023، 9:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی ۴ ساله؟:/
هیی از ۱۷ سالگی
تو بعد من اومدی سید
من ۴ ساله اینجام از ۱۳ سالگی بودم
بعد چطور تو هم بعد من اومدی هم ۴ ساله هستی؟:/
(09-11-2023، 22:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عزیزان
به به شقایق خانوم
یه سوال
میگم که شما رشته طراحی دوخت بودین؟
خیلی دلم میخواد به یکی بگم پدرسگ:|
علتشم نمیدونم چرا:|
ارشششششش