(13-01-2026، 17:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2026، 17:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای بابا یدور کامل نوشتم پرید
من پذیرش نسخه خوانی و خونگیری شرکت کردم
ی تئوری داشت
رفتم سازمان پشت کامپیوتر همه نشستیم فک کنم ۴۰ تا سوال تستی مزخرف جواب دادیم ک نصفش واقعا چرت بود
برا عملی هم اون کلاسی ک رفتم خودشون صحبت کردن ک بیان اونجا بگیرن
گف ی کار با سیستم انجام بدم و ی دور خون بگیرم اونام فقط نگا میکردن نمره میدادن و تامام
مدرکه هم فک کنم ۵ سال اعتبار داره
ثبت نامشو خودت انجام دادی ؟
ن جایی ک کلاس میرفتم انجام داد
(13-01-2026، 17:22)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2026، 17:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
استیکرای بنده کاملا مفهومی و واضح بود
تکذیب میکنم
ای مردک

(13-01-2026، 17:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2026، 17:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبیییی؟
هعببب همون خبرای همیشگی
قربونت تو خوبییی
منم همونا
ارههههه
چیکارا میکنی

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)