(13-01-2026، 17:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2026، 17:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی اومدم خونه
ن جایی ک کلاس میرفتم انجام داد
ای مردک
ارههههه
چیکارا میکنی
بیکار تا اوضاع مشخص شه برگردم
خب خوبه پس
(13-01-2026، 17:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2026، 17:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان من چرتو پرت میگم یا تو؟
میگم چرت و پرت گفتن دیگه
یعنی جفتمون بگیم
اکه هی
(13-01-2026، 17:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2026، 17:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگم چرت و پرت گفتن دیگه
یعنی جفتمون بگیم
اکه هی
(13-01-2026، 17:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان نت نیس ولی هروقت اوکی شد برو چنتا چیز اضافه ترم ک مربوط ب آزمونت هس بخون حتما
باور میکنی من کلییییی گشتم
حتی سوالای ناخون کاریو تکنسین داروخونه رو پیدا کردم ولی مال خودمو ن![]()
فقط جزوه کلاسمو خوندم با چیزایی ک از دانشگا میدونستم
میخوای چی امتحان بدی
تعمیرات موبایل
آموزشگاه گفته سوالاشو تو سایتمون گذاشتیم همونا رو بخون

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)