14-01-2026، 15:14
(14-01-2026، 15:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا تا لان باس دفاع میکردم. فهمیدیم رویه کار ایراد داشت دارم دوباره انجام میدم . کار تحقیقاتی همینه . شروع کنم احتمالا ازمایشام یه ماهه تمومه . نهایت دو ماه .
(14-01-2026، 15:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه . کارو یاد گرفتم تقریبا استاد شدم اومدم بیرون . فعلا تا ارشدم تموم بشه وقتم ازاد بشه اومدم یه جا دیگه مشغول شدم . تا بعد ارشد دستگاه بگیرم شروع به کار کنم واسه خودم .
کو تا شهریور !! کار ارشد اگه سرکار نری 3 4 ماهه تموم میشه . بعد عیدم شروع کنی تا شهریور دفاعی . فصلا پایان نامتو همراه با کار ازمایشگاهی بنویس چون اینم زمان میبره .
اره . دلبرانه بود
به به افتخار میکنم بهت :*
چقدر مونده تا دفاع؟
دستگاهش گرونه؟
۳،۴ماه ک ن واقعا
حداقل ۶ماه میخوام .کار با موجود زنده زمان بره نمیتونی تو بازه زمانی کم انجامش بدی
فصل یک رو تقریبا نوشتم
♡♡
اره 2 تومن شروعشه . ولی خب اگه کشور درگیر جنگ نشه درمیاد قسطاش چون جنگ با صنعت رابطه مستیقیم داره . باید ببینم شرایط کشور چجوری میشه . وگرنه فرار کنیم بریم
اوو موش ازمایشگاهی دست میگیری ((: از خودت فیلمی چیزی نداری ؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)