(17-01-2026، 2:41)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیام بالا چی بگم والا (((: من امروز این انجمنو پیدا کردم، الانم دارم میبینم همه سال ۲۰۱۲-۲۰۱۴اکانت ساختید، یه جمع خیلی قدیمی از دوستای خیلی قدیمیه که از دوازده سیزده سالگی همدیگه رو میشناسید ((((:
من حرفی ندارم بزنم ((((: هر بیست دقیقه یبار رفرش میکنم چتا رو میخونم سرگرم بشم تو بی نتی
کدوم شهر زندگی میکنی؟
(17-01-2026، 2:41)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 2:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کِی تموم میشه روزت اونوقت؟
ساعتای کارم مدتیه اینطوریه. در حالت عادی تا ۶-۷ صبح کار میکنم. این روزا ارتباطم قطعه آنچنان اهمیتی نداره کی تموم شه روزم.
ساعت بدنت با آمریکا تنظیم شده
(17-01-2026، 2:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 2:45)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عمرم اکانتم همسن ایشون شده
@_sehun_
۳ ساله نیومده انجمن، احتمالا هیچوقتم نیاد.
ولی آره.
چقدر با اسمش شوخی میکردم.
فاطمه ۱۱ ساله خخ
بچم الان کنکوریه
نگو...
جدی؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)