(17-01-2026، 2:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 2:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچم الان کنکوریه
پشمامممم

(17-01-2026، 2:51)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخداااا
(17-01-2026، 2:41)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیام بالا چی بگم والا (((: من امروز این انجمنو پیدا کردم، الانم دارم میبینم همه سال ۲۰۱۲-۲۰۱۴اکانت ساختید، یه جمع خیلی قدیمی از دوستای خیلی قدیمیه که از دوازده سیزده سالگی همدیگه رو میشناسید ((((:
من حرفی ندارم بزنم ((((: هر بیست دقیقه یبار رفرش میکنم چتا رو میخونم سرگرم بشم تو بی نتی
کدوم شهر زندگی میکنی؟
(17-01-2026، 2:41)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ساعتای کارم مدتیه اینطوریه. در حالت عادی تا ۶-۷ صبح کار میکنم. این روزا ارتباطم قطعه آنچنان اهمیتی نداره کی تموم شه روزم.
ساعت بدنت با آمریکا تنظیم شده
(17-01-2026، 2:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچم الان کنکوریه
نگو...
جدی؟
خانومی شدههه

(17-01-2026، 2:54)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونم برا کنکور میخونه ولی سنو دقیق یادم نمیمونه
بچم الان کنکوریه
۱۶ سالشه ها ولی
البته خرخونا از دهم شروع میکنن به خوندن و کنکوری میشن

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)