17-01-2026، 22:08
(17-01-2026، 21:16)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیاید بچه خوبی باشیم و ازین کارا نکنیم
(17-01-2026، 21:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا یه همچین چیزی تو همه گواهیا هست
ازین نظر موقع بارگذاری مشکل پیش میاد راس میگی
حالا برا منم سوال شد ((((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-2361084867823.jpg
ولی آیا مسئول رتبه بندی میاد تک تک اینا رو بررسی میکنه با انجمن فلان دانشگاه که این گواهی رو صادر کرده ؟
(17-01-2026، 21:25)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما سروری آق حسین v:
(17-01-2026، 21:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلومه که من :v
دقیقا
بقول یه بنده خدایی ؛ چت کردن اینجا شبیه لخت بودن وسط بازاره ((((:
(((((((((: بخدا فلشیا رو طلسم کردن
هممون رفتیم فرهنگیان (((((:
رشتت چیه؟
تو رتبه بندی به کار میاد ( لول کنید و در جای مناسب فرو کنید )
شت
یچیزایی یادمه ولی نمیدونم نتیجش چیشده بود![]()
من محبوبتر بودم یا تو ؟ v:
الکی
(17-01-2026، 21:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرنود بوداگه اشتباه نکنم یا شایدم ملیکا ( ansel )
(17-01-2026، 21:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره بیبی
حتما ببینیم همو همین روزا خیلی میستممم
نقولمت <:
بریم های شیم
رند شد
۱۱۱۱
(17-01-2026، 21:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقیقا
بقول یه بنده خدایی ؛ چت کردن اینجا شبیه لخت بودن وسط بازاره ((((:
چقد حکیمانه
کی گفته؟ ((=

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)