18-01-2026، 18:44
(18-01-2026، 18:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درست میگی. توی شرایط فعلی بقا و تمدد اعصاب الویته و هر کی داشته باشه خوشحال میشیم. :دی
(18-01-2026، 18:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشحالم که خوبی تو این موقعیت هرکیو ک ببینم حالش خوبه و سالمه برام کافی
خوبم تا حدود خوبی. خوشحالم که تو هم همینطوری(امیدوارم واقعا باشی)
اوضاع زندگی یکم زیادی بهمریختهست. آخر سال همیشه فشار کاری زیاده چون شرکتها میخوان کل کارها و پروژههایی که در طول یک سال انجام نشده حالا توی دو ماه جمع بشه. این بهمریختگی خیابانها و ذهن خودمون و بعد قطعی اینترنت خیلی همهچیز رو کندتر کرد. بجز شرکت خودم یه جا هم ریموتم و چندتا پروژه هم دستمه. اینه که دغدغههای اینچنینی دارم و به بخشهای دیگهای از زندگی خیلی نمیرسم فکر کنم.
تو چطوری؟ توی قطعی اینترنت چی کار میکنی؟
اره دو سه ماه اخر خیلی فشار کار زیاد میشه مخصوصا اگه کارت با اینترنت باشه اونم این اینترنت...
خوشحالم پرکاری و انقدر تو کارت داری قوی پیش میری^_^
میگذرونم بخوام یه خلاصه بدم از خودم اینه ک سال سوم ارشدم دارم رو پایان نامه کار میکنم و تو این مملکت بلاتکلیفم که چه پلنی برای بعد درس بریزم فعلا دوتا پلن دارم و دارم روش کار میکنم تا ببینم چی پیش میاد .تو قطعی نتم ک نشستم وصل شه .از هفته بعد اگ زمینو زمان بزارن برم ادامه پایان نامم
قربونت! مرسی ازت.
پس در دوره گذار هستی. تقریبا همه اطرافیانم این موقع که از دانشگاه خارج شدند و فکر کردند که "حالا بعدش چی؟" دچار یاسهای وجودی شدند. :دی
خیلی طبیعیه و امیدوارم خوب ازش گذر کنی.
نت کارهای پایاننامهت رو مختل کرده درسته؟ موضوع پایاننامهت چیه؟ چی میخوندی راستی؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)