18-01-2026، 18:47
(18-01-2026، 18:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا گفتم سال سوم ..ترم سومم
(18-01-2026، 18:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درست میگی. توی شرایط فعلی بقا و تمدد اعصاب الویته و هر کی داشته باشه خوشحال میشیم. :دی
خوشحالم که خوبی تو این موقعیت هرکیو ک ببینم حالش خوبه و سالمه برام کافی
اره دو سه ماه اخر خیلی فشار کار زیاد میشه مخصوصا اگه کارت با اینترنت باشه اونم این اینترنت...
خوشحالم پرکاری و انقدر تو کارت داری قوی پیش میری^_^
میگذرونم بخوام یه خلاصه بدم از خودم اینه ک سال سوم ارشدم دارم رو پایان نامه کار میکنم و تو این مملکت بلاتکلیفم که چه پلنی برای بعد درس بریزم فعلا دوتا پلن دارم و دارم روش کار میکنم تا ببینم چی پیش میاد .تو قطعی نتم ک نشستم وصل شه .از هفته بعد اگ زمینو زمان بزارن برم ادامه پایان نامم
قربونت! مرسی ازت.
پس در دوره گذار هستی. تقریبا همه اطرافیانم این موقع که از دانشگاه خارج شدند و فکر کردند که "حالا بعدش چی؟" دچار یاسهای وجودی شدند. :دی
خیلی طبیعیه و امیدوارم خوب ازش گذر کنی.
نت کارهای پایاننامهت رو مختل کرده درسته؟ موضوع پایاننامهت چیه؟ چی میخوندی راستی؟
♡♡.
دقیقا چون به اون روز نیفتم از الان دارم کاررو جمع میکنمD:
مرسی.
ن درگیری ها باعث شد خوابگاهو ببندن برگشتم شهرم
میکروبیولوژی میخونم
پایان نامم تو حیطه مقاومت انتی بیوتیکی

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)