18-01-2026، 23:25
(18-01-2026، 23:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2026، 23:09)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیچیده ست بعد بپرس ((((:
همون "دورکاری" نیست مگه؟
(18-01-2026، 23:10)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین ک ۱۰ سالگی دسترسی ب اینترنت داشتی واقعا جالبهههه
من مامانم تا ۱۶ سالگی بهم اجازه دسترسی نمیداد کلا میگفت زودته و چیزایی ک مناسب سنت نیست رو میبینی
نمیدونم. آخه کار بد(!)ای هم نمیکردم واقعاً ((: همین بازی و اینها. بابام هم چکم میکرد
ولی خب قبول دارم. بهتر بود توی این سن اینجا نمیاومدم. مخصوصاً این که اغلب بچهها ازم خیلی بزرگتر بودن
بیخیال... خودت خوبی؟ یه چیزایی ازت یادمه. فکر میکردم قبلنا چند بار پیوی حرف زده بودیم. کنکور داشتی؟
(18-01-2026، 23:13)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منممممم
منو دخترخالم باهم بازی میکردیم
کم کم آپدیت شدیم به خوندن رمانای اینجا و بعد اکانت زدیم
یه سری سموم هست از اولین اکانتم کاش هیچوقت هیچکس نفهمه اون من بودم
چقد آدمارو سرکار گذاشتم._.
من یادمه خیلی بِیبی هِیزل و دورا و آشپزی و اینا بازی میکردم ((:
آره... این سموم رو داریم همهمون. آدم واقعاً مغزش هنوز درست شکل نگرفته تو اون سن، اسکلبازی طبیعیه ((:
اره بابا میدونم فقط عقیده خانواده ام این بود ک زود بوده حالا درست و غلطش رو منم نمیدونم
قربون شما بله ممنونم شما خوبی؟اره کنکورم رو دادم و تموم شد خداروشکر
چ حافظه ای داری شما واقعا

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)