27-01-2026، 1:11
طفلی بیش نبودم وقتی اینجا رو خیلی تصادفی پیدا کردم
تقریبا ۱۴ سال ازش میگذره
حتی یادمه دنبال چه بازی ای بودم، اگه اشتباه نکنم extreme Pamplona بود اسمش. باید فرار میکردی و از مانع های مختلف رد میشدی، هر مرحله یه جا بود و یکی دنبالت بود. توی حموم روسی، استادیوم گاوبازی تو اسپانیا، پاریس و گوژپشت که دنبالت میکرد
و بعد خیلی رندوم دیدم اون بالا توی نوار نوشته انجمن فلشخور، روش کلیک کردم و بوم... الان اینجاییم
سال ۲۰۱۲ که قرار بود دنیا نابود شه پام به اینجا باز شد. بار ها تو این سالا اتفاقاتی افتاد که فکر میکردیم دنیا واقعا داره نابود میشه، شایدم فقط دنیای خودمون داشت نابود میشد، نمیدونم.
و اما فلشخور، کلی از عجیب ترین تجربه های ممکن که کسی فکرشم نمیکرد از یه فروم اینترنتی ساده بشه بهشون رسید.
اینجا دوستای خیلی خیلی ارزشمندی بهم داد.
دوستایی که از پشت مانیتور پیداشون کردم، اما سفر میرفتم و جدی جدی میدیدمشون و جدی جدی خوشحال میشدم از ملاقاتشون
اولیشون که باهم گم شدیم و باهم بزرگراهو پیاده گز کردیم (((:
یا یکیشون که خیلی وقتا تو سر و کله ی هم میزدیم و خیلی وقتا هم عالی بودیم. کسی که به جرئت میگم بیشرف حتی از تراپیستم بهتر منو میشناسه (((:
همه دوستای ظریف مریف و داداشیای گردن کلفتم. همشون برام عزیزن
حتی تمام اونایی که بودن و به هر دلیلی نیستن
(البته ۱۱۵ نفر هم تو بلک لیستمن که واقعا یادم نیست چرا اونجان D: )
از عمیق ترین نقطه قلبم امیدوارم حالتون خوب و روزاتون پر نور باشه، همتون
دوستون دارم
@SABER صابر، مرسی که باعث و بانی شدی تا ما تو یه واقعیت مجازی عجیب زندگی کنیم و بزرگ شیم. (((:
تجربه های جالب و عجیبی برامون ساختی با ساختن اینجا. دمت گرم
تقریبا ۱۴ سال ازش میگذره
حتی یادمه دنبال چه بازی ای بودم، اگه اشتباه نکنم extreme Pamplona بود اسمش. باید فرار میکردی و از مانع های مختلف رد میشدی، هر مرحله یه جا بود و یکی دنبالت بود. توی حموم روسی، استادیوم گاوبازی تو اسپانیا، پاریس و گوژپشت که دنبالت میکرد
و بعد خیلی رندوم دیدم اون بالا توی نوار نوشته انجمن فلشخور، روش کلیک کردم و بوم... الان اینجاییم
سال ۲۰۱۲ که قرار بود دنیا نابود شه پام به اینجا باز شد. بار ها تو این سالا اتفاقاتی افتاد که فکر میکردیم دنیا واقعا داره نابود میشه، شایدم فقط دنیای خودمون داشت نابود میشد، نمیدونم.
و اما فلشخور، کلی از عجیب ترین تجربه های ممکن که کسی فکرشم نمیکرد از یه فروم اینترنتی ساده بشه بهشون رسید.
اینجا دوستای خیلی خیلی ارزشمندی بهم داد.
دوستایی که از پشت مانیتور پیداشون کردم، اما سفر میرفتم و جدی جدی میدیدمشون و جدی جدی خوشحال میشدم از ملاقاتشون
اولیشون که باهم گم شدیم و باهم بزرگراهو پیاده گز کردیم (((:
یا یکیشون که خیلی وقتا تو سر و کله ی هم میزدیم و خیلی وقتا هم عالی بودیم. کسی که به جرئت میگم بیشرف حتی از تراپیستم بهتر منو میشناسه (((:
همه دوستای ظریف مریف و داداشیای گردن کلفتم. همشون برام عزیزن
حتی تمام اونایی که بودن و به هر دلیلی نیستن
(البته ۱۱۵ نفر هم تو بلک لیستمن که واقعا یادم نیست چرا اونجان D: )
از عمیق ترین نقطه قلبم امیدوارم حالتون خوب و روزاتون پر نور باشه، همتون
دوستون دارم
@SABER صابر، مرسی که باعث و بانی شدی تا ما تو یه واقعیت مجازی عجیب زندگی کنیم و بزرگ شیم. (((:
تجربه های جالب و عجیبی برامون ساختی با ساختن اینجا. دمت گرم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)