03-03-2026، 12:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-03-2026، 12:40، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(03-03-2026، 12:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-03-2026، 12:33)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوددانی
اینطور ک مشخصه تو هم هم نظر با اونی
من فکر میکنم فرهنگ مثل هوا میمونه. وقتی هوا آلودهست نمیتونی بگی "من به ریههای تمیز معتقدم" بلکه ریه همه آلودهست.
در نتیجه این ایدهها توی ذهن هممون به نوعی کاشته شده. حالا یک عده بازخوانی میکنند و تلاش میکنند تغییرش بدن توی خودشون(مجدد بهش فکر کنند. که انرژی زیادی هم میبره و افراد معمولا خوششون نمیاد چیزی رو زیر سوال ببرند)، یه عده پیش خودشون نگهش میدارند و یه عده هم بلند عنوانش میکنند و اینطوری ممکنه هیت بگیرند.(یا نگیرند)
(03-03-2026، 12:37)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رشت شهر دوستداشتنیییه. اگر نتونم مهاجرت کنم یا میرم شیراز یا رشت.
(03-03-2026، 12:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
معذب شدم ((: خیلی لطف داری و متشکرم ازت. روحیهم رو boost کردی.
کجای ایران بودی راستی؟ میخوام بدونم چقدر لوکیشنت نگرانکنندهست.
رشت هستم، اینجارو نزدن
تو کجایی؟
من تهرانم.
(03-03-2026، 12:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای آره!!!! کارتون موردعلاقهم که میخواست برگرده به گذشته و مادرش رو ببینه.
(03-03-2026، 12:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما همیشه از زمانه خودت جلوتری.(جدی)
نه نه
داستان یک چیز دیگه س
اون انیمیشن رو یادته یه پسر یتیم بود موهاش بلوند بود و عینکی
بعد میره دنبال مادر پدرش که بعد زنشو در آینده میبینه؟
خانهات خراب! رفتی یه دور آینده و برگشتی؟

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)