03-03-2026، 12:58
(03-03-2026، 12:53)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-03-2026، 12:50)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدا رحم کرد بین گناهکار و گناهکار تر بودن توی یه تاپیکِ دیگه نظر خودمو دادم و اینجوری بهم حمله میشه
ببین اگ از اون مردِ توی اون داستانی خیالی یک درصد طرفداری کرده بودم چقد هیت میگرفتم![]()
چقد خشمِ درون دارن مردمِ این جامعه
و چقدر عجیب نمیدونن ک کجا تخلیش کنن
اگ تراپیستشون بودم میگفتم برید باشگاه رزمی ای چیزی یذره
من نظری و حرفی تو این چیزا ندارم
نظرم میشه مساوی با هیت و متجاوز بودنمو نامرد بودنمو کثیف بودنم
بخاطر اینکه گفتم بحث نکنین
و میدونی، داره پیامهای ما به شدید ترین حالتها هیت میگیره و شخصیتمون قضاوت میشه ولی یک درصد فککن بخوام یه تاپیک بزنم، به یکی از کاربرای اینجا ک داره دکترای روانشناسی میگیره و دوستمه بگم بیا و بشینیم رفتارهای خودِ اینها و حملههاشون به بقیه رو تحلیل کنیم...
بهت گارانتی میدم که خودشونو پاره میکنن
منطقاشون دقیقا منطق خاورمیانه ایه، ابنجوری ک صب ک از خواب بلند میشی دوست داری ب یجا حمله کنی ولی کسی نباید بهت بگه بالا چشمت ابروعه
چقدر مشکلاتِ روان تو جامعه زیاده!!! میدونی، تو ذهن من هیچکس از اول اینهمه مشکلاتِ روان (که خیلیاش که مشهوده رو اسم نمیبرم که باعث ناراحتی نشه) نداره و جامعه و مدرسه و... باعث میشن که فرد تو طول زندگیش ب همچین مرحله ای برسه، کسایی ک تو جامعه و دولت باعث و بانی این مشکلاتِ روان ان نمیدونم چجوری میتونن جواب پس بدن!!!

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)