03-03-2026، 13:12
(03-03-2026، 13:07)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-03-2026، 13:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دارم میگم تو بحث همامیر۲ مقصره هم شما .
من کامل حرفت با صبارو نخوندم نمیدونم منظورت به بحث من و شقایق با امیر۲ باشه یا نه.
اما درکل میدونی
طرف وقتی یک بار نظرشو راجع به موضوعی میگه .. تا ته ذهن و تفکراتش رو میشه خوند .
و مطمئن باش این برداشت ها از همون ذهنیتی میاد که خودش ایجاد کرد .
چرا که تو جامعه کم ندیدیم از افراد مشابه با تفکرات یکسان ..
ته همشون به همینجا ختم شده .
کار بد مگه طبقه بندی داره که طرف طبقه بندیش کرده ؟
وشمایی کهگارد گرفتین نسبت به طبقه بندی طرف یعنی یه طبقه بندی دیگه مد نظرتونه که زن کمتر مقصره تا مرد . که خودش باز میشه همون کاری که امیر۲ کرد .
ولش کنین خواهشا
خب یزید تاپیک سوالش این بود ک کارِ بد رو طبقه بندی کنید
من اصلا نظرمو تو جوابِ اون تاپیک دادم و پیامم اینجا فوروارد شد و توهیناشون شاهدِ 136 بود و پیامم تلاویوِ بیدفاع
وگرنه به ابرفرض اگه طرفداری ای کرده باشم، تجاوزی کرده باشم، به کسی پیشنهادِ نامشروعی داده باشم
اینا فقط ناراحتن و چندروز یبار منو سیبل میکنن و منم دیگ عادت کردم به این قضیه، دیگه کودک میبینمشون و میذارم خودشونو تخلیه کنن وگرنه من فقط به سوالی که توی یه موضوعِ دیگه پرسیده شده بود توی همون موضوع جواب دادم و حتی در برابرِ توهیناشون هم هیچ جوابی ندادم بهشون
دقیقا چون تو زندگیم سعی کردم این ذهنیتها رو کودک ببینم و ازشون ناراحت نشم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)