(03-03-2026، 17:26)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین بقیه ی شهرا رو نمیدونم ولی سیستان بلوچستان مدلش همینه
(03-03-2026، 17:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا شده مثه ۵۷ که منافقا بودن کیا بودن بعد که ج.ا گرفت دستش ریختن بیرون و بکش بکش راه انداختن
ی جا تو زاهدانو زدن
ولی چابهار بگا رفته
عمو کوچیکم میگف کلی زخمی میارن زاهدان
از طرفی اشرار تخمی ریختن بیرون
شهر خیلی ناامن شده
وایی این بده
الانم همونه تغییر که بکنه یکم اشرار گاو بازی در میارن یه مدتی
دارم دیوونه میشم از اینکه هیچ خبری ندارم
هر د
صدایی میاد فکر میکنم زدن
بعد میبینم خبری نیست
اصن هر تحرکی هرجا رخ بده اول اونجا میزنه ب سرشون
اره میفهمم حس بدیههه
(03-03-2026، 17:26)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارههههه
(03-03-2026، 17:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی خوش میگذشت از مدرسه میومدیم کامپیوترو روشن میکردیم اون زیر حرف میزدیم واقعا بچگیمون ۱۰/۱۰
من خیلی کوچولو بودم اون تایم
سیم کارت نداشتم
بعد با دوستم تو مدرسه هماهنگ میکردیم ساعت فلان بریم بازی کنیم بعدش تو کامنتا باهم حرف بزنیم((((:
وایی
پارمممم
اشکی شدم
(03-03-2026، 17:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس حتما زدن
(03-03-2026، 17:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چطو میگن زدن کشتنننن
نمیدونم ولی باید احمق باشن اونجا رفته باشن
البته احمق ک هستن ولی خب این تو یه درجه عجیبی از حماقت جا میگیره

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)