04-03-2026، 0:43
(04-03-2026، 0:39)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه برندی خوبه
(04-03-2026، 0:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیخواد
اره من خیلی سر در نمیارم از اطلاعاتش ولی اون موقعی ک گرفتم فقط ۲ تا مدل دیگه بود ک ازین سیستم بهتر بود
اصلا اعتماد ندارم به جایی برای انجام این کارا
همه میگن از لپتاپ قطعه برمیدارن
هارد اکسترنالامم پرن گوشیمم پره(((=
دوست دارم هاردمو عوض کنم ولی نمیتونم چند ساعت بزارم تو مغازه باشع
یه هارد اکسترنال SSD بخر
1 ترابایت الان 15
(04-03-2026، 0:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع قیمتاشونم خیلی گولاخه((=
(04-03-2026، 0:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره ۴۰۸۰ و ۴۰۹۰ بود
اره من خیلی سر در نمیارم از اطلاعاتش ولی اون موقعی ک گرفتم فقط ۲ تا مدل دیگه بود ک ازین سیستم بهتر بود
اصلا اعتماد ندارم به جایی برای انجام این کارا
همه میگن از لپتاپ قطعه برمیدارن
هارد اکسترنالامم پرن گوشیمم پره(((=
دوست دارم هاردمو عوض کنم ولی نمیتونم چند ساعت بزارم تو مغازه باشع
البته الان سری ۵۰ هم اومده که خب بگذریم.
چیز گولاخیه
تعمیرگاه های معتبر تو تهران زیادن که
ولی خب اگه محدودیت بودجه نداری یه هارد اکسترنال یه ترابایتی بگیر جوابه
ویندوزو هم خودت عوض کن خیلی سادست
تو یوتوب بزنی میاد برات
حتما مرسی
(04-03-2026، 0:40)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2026، 0:33)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چجوری؟
هارد بگیرم؟
میگی صد گیگ خالی داری...
احتمالا با یکم مدیریت حافظه و پاک کردن کش و خاموش کردن چنتا استارتآپ و مدیریت منابع اپ های سیستمت حل بشه مشکل، نیاز نباشه هارد بگیری
باید سیستمت زیر فشار برسی بشه معلوم بشه گلوگاه سیستم کجاس
اهااا کار خودته پس((:

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)