امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برنامه روزانه فلشخوری ها

تا قبلِ قضایای جنگ... 
صبح ساعت چهار و نیم پنج بیدار میشدم و تا برم سرویس و صبحونه بخورم و یه رب بیست دقیقه موزیک گوش بدم ساعت میرسید به شیش، شیش و خورده ای و حاضر میشدم میرفتم "اداره"
معمولا ساعت دو و نیم میرسیدم خونه و یه نهار میخوردم و راه میوفتادم سمت بیمارستان و معمولا بین ساعت 15 تا 15:30 میرسیدم بیمارستان
تا هفت، هفتونیم کارامو جمع میکردم و ب سمت منزل رهسپار میشدم... 
تا یه دوشی بگیرم یا دست صورتی آب بزنم و اینا تایم شام میشد و شاممو میخوردم و اگه پروژه یا کاری تو دست و بالم بود ک توی تایم بیمارستان هماهنگیاش انجام شده بود، میشستم پای سیستم اونو انجام بدم، اگه هم پروژه مروژه دستم نبود دیگ همونو رو تخت دراز میکشیدمو یوتیوب و چت و گهگداری با بچها میرفتیم بیرون یه چرخی میزدیم تا یازده دوازده شب که دوباره بخوابم تا صب...
البته این دو ماهِ آخر بیمارستان آنکال شده بودم و لازم نبود هرروز برم و اگ نیاز ب رفتن بود بهم زنگ میزدن...

بعضی روزا هم که از "اداره" مرخصی میگرفتم صبحشو تا هشت و نه صب میخوابیدم، بعد میرفتم تا حدود ساعت دو بعد از ظهر بیمارستان کار میکردم و برمیگشتم خونه که تفریحی چیزی کنم یا از بچها یکی بیاد دنبالم بریم یه وری...

هفته ی قبل از جنگ هم ک از "اداره" مرخصی بودم و بیمارستان کار خاصی باهام نداشت یه دو روز با بچها رفتیم چهارصد پونصد کیلومتر دور‌تر...
تو استانِ مرکزی، یه چشمه و رودخونه خیلی قشنگ بود ک واقعا خوش گذشت... 

آره خلاصه برنامه روزانم اینه، برنامه ماهانمم یه مسافرت با رفیقام تنگِ برنامه روزانمه... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: برنامه روزانه فلشخوری ها - امیر2 - 06-03-2026، 20:30

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان