(08-03-2026، 18:32)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-03-2026، 18:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درست میگی زیر سوال میره
خب اینطوری که با عوض شدن شرایطت انتخابات هم بخوان تغییر کنن معیارهای خودتو زیر سوال نمیبری؟
بنظرم کاری نداشته باش که الان شرایطش رو داری یا نه ،
حتی یک درصدم از معیارهات پایین نیا ؛ که چون فعلاً شرایط مد نظر خودتو نداری ، بخوای با یه آدم لول پایین تر باشی.
اینطوری هم اذیت میشی هم اینکه وقتتو تلف میکنی .
متاسفانه تهش همینا یه آدم با شرایط فوق العاده جذبشون میشه (((:
یعنی انقدر اطرافم دیدم که بخوام تعریف کنم تا صبح باید بگم.
اما خلاصه بگم
خیلی بازی روانی زیاد شده مواظب باش
بها نده بهشون .
این دسته یسری هارو میخوان مدام بیوفته دنبالشون
تا حس کردی طرف انرماله حذفش کن.
ولی نباید شک کنی به اینکه رفتارت همون بوده و تغییر نکرده وتنها چیزی که تغییر کرده جیبتبوده . اون موقع هرکار میکردی نمیشد کسی روپیدا کرد ولی الان خیلی راحت میشه با اینکه رفتارت همون بوده ؟
چه برداشتی جز این میتونی داشته باشی که اینجیبت بوده طرف رو اورده نه خودت !! حالا انتظار داری تو اون شرایط معیارام عوض نشه ؟
خیلی باید آدم شناس باشی که اینو تشخیص بدی
انشالله که به وقتش آدم درست سر راهت قرار بگیره
.gif)
(08-03-2026، 18:43)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-03-2026، 18:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره ولی این سرمایه گذاری با اون سرمایه گذاری فرق داره.
من با دوستم بارها صحبت کردم که کارش اشتباهه
حالا کار خوبی که کرده زندگی خودش رو ول نکرده فقط به فکر پسره باشه ..
بعضیا متاسفانه کل زندگی خودشون رو فراموش میکنن و دست رو دست میذارن که ببینن چی میشه !
خیلی اشتباهه.
ولی اون سرمایهگذاری ای که به امیر گفتم
این دسته دخترا همزمان چند نفرو هندل میکنن تا تهش تصمیم بگیرن کدوم رو انتخاب کنن.
ولی دوستم بنده خدا چند ساله با همین یک نفره و حتی کسایی بودن با بهترین شرایط پسشون زده ((:
من مطمئنم کسی که در نهایت آسیب میبینه خودشه ولی کاری از دستمم برنمیاد ..
به اون دوستت هم حق میدم. وقتی گرفتار یک نفر میشی رها کردنش واقعاً سخته. بهترین کار اینه که بعد از دیدن اولین نشونهها قبل از اینکه احساساتت خیلی درگیر بشه فاصله بگیری... ولی اینم باز به حرف آسونه. من یکی که تصمیم گرفتم تا قبل 25 کلاً نرم توی رابطه (((:
دقیقا خوشم میاد عاقلی
به حرف آسونه ..
خود من که الان این همه حرف میزنم ، قبلاً یه تجربهی تلخ داشتم
با وجود اینکه قبل اونم سنم کم نبوده ، اما گاهی وقتا احساسات اونقدر زیاد میشه که دیگه کاری از دستت برنمیاد
توام زیاد جلوی خودت رو نگیر ، حقیقتاً باید پیش بیاد تا تجربه کسب کنی
هرچقدر آگاهی داشته باشی یهو به خودت میای میبینی چیزی که فکر میکردی با چیزی که پیش اومده زمین تا آسمون فرق داره وطبق انتظاراتت پیش نرفته ..
به سن و سال هم نیست .
حقیقتاً دوست ندارم یهویی بشه ۳۰ سالت و تازه تلنگر بهت بخوره ..
انشالله بهترین ها اتفاق بیوفته برات ♡♡

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)