10-03-2026، 22:13
(10-03-2026، 21:59)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2026، 21:47)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اپیزود یک همون قضیه وفاداری و بنفیت اینا بود؟
اصلا از اپیزود دوم خبر نداشتم. نمیدونستم وجود داره؛ اون اولی و این آخری رو متوجه شدم
یعنی میخوای منکر این بشی که قبلا اینجا اکانت داشتی؟
آهااا
پس اپیزود اول رو دیدی (:
اپیزود دوم هم اینجوری بود ک من خیلی وقت قبل، توی یه موضوعی که داستانش این بود: "یه قصه بود از اینکه چهار نفر به دلایلی گناه میکنن، بنظر خودتون و بر اساس چیزی ک فکر میکنید، این چهار نفر رو از گناهکار ترین بترتیب بنویسید"
بعد از کلی وقت ک از این موضوع گذشته بود، ینفر ک اسم نمیبرم بعد از کلی کنکاش تو پروفایل و ارسالهام این پیاممو پیدا میکنه و میاد پیام منو فوروارد میکنه تو گ.ا و با دوستاش شروع میکنه به بی احترامی کردن و گفتنِ هرچی درخورِ خودش و دوستاشه به من (:
که تو فلانی، این ک فکر میکنی فلانی کمتر گناهکاره چون آدمِ فلانی هستی و...
شروع میکنن به لیبل زدن روی من
نمیدونم شاید چون جوابشونو نمیدادم اینا فکر کردن مهرهی بازی ان (:
امروزم ک دیدی اپیزود سومشو
ولی تو اپیزود چهارم قراره من بدونِ بدلکار بگیرم رو اول و آخر اونـی(یا اونهایی) ک بهم میپره (: (یا میپرن)
ایندفعه قراره یکم خشن برخورد کنم و مثل خودشون با بی احترامی جواب بدم
ببخشید اگه اپیزود چهارم رو برات اسپویل کردم![]()
شعر چون آهنگ عرفانی گرفت،
بهره از سبکِ خراسانی گرفت،
بعد از آن معشوق یاغی میشود...
نوبت سبک عراقی میشود!!!
مثلا به این فک نکردی شاید طرف داشت تاپیک های قبلی رو نگاه میکرد پیام شما هم دید به این فکر کردی که داشت استاکت میکرد
چیشد انفدر خودتو مهم دونستی؟ چرا مثه حبیبی . چرا بین این همه ادم ارسال منو ریپلایی زد.متوهم
من اصن تاریخ ارسالتم نگاه نکردم فقط دوباره ازت نظر خواستم بعد جوابای چندش اوری شنیدم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)