24-03-2026، 19:39
(24-03-2026، 19:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدی؟ یکم زیادی شلوغه. (((:
فرنود اتاقت قشنگه
تازه چیزهای زیادی از دیوارهاش کندم و خلوت شده.
ولی متشکرم!
(24-03-2026، 19:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنونممممم! تو باهوشی چون!
@فرنودِ بن گیومرث
عه فککک کنم تقریبا درست حدس زدم چیدمان اتاقتوووو
اینجوری ک خیلی روح دار تره چرا سفید خاکستریو ساده میخوای؟):
دوست دارم تمیزی و مرتبی بیشتری بهم منتقل بشه. :دی
(24-03-2026، 19:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس خودت بگو.
(24-03-2026، 18:49)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دعوا کنیم یا زوده؟
یکم زوده:دی
(24-03-2026، 19:27)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسطوره بهطور کلی به قصههای کهنی میگن که اونموقع بنظر قدما واقعیت بودند و شامل ارزشها و طرز تفکرشون نسبت به جهان میشده.
(24-03-2026، 19:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظورت کرکتر اسطورهایه یا اسطوره آفرینش یا ... ؟
و اگر بگی دنبال چی هستی دقیقتر میتونم راهنمایی کنم.
والا چون نمیدونم اسطوره شناسی چی هست گفتم ببینم کیا شامل اسطوره شناسی میشن؟
بجز مثالهایی که توی پیامم به ایمان گفتم، خود کتب مذهبی هم اسطوره محسوب میشه.
یه فکت بامزه: خیلی از قصههای کتب مذهبی تکراری هستند. مثلا داستان نوح و طوفانش، توی داستان گیلگمش که برای 2100 پیش از میلاده هم بوده.

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)